Turism

3 idei de vacanta cu bani putini pentru Rusalii in 2017

3 idei de vacanta cu bani putini pentru Rusalii in 2017

Ne apropiem cu pasi repezi de vacanta de Rusalii! Vestea buna este ca anul acesta ne putem bucura de cinci zile libere, daca se face face „punte” cu 2 iunie! In aceste conditii ar fi si pacat sa ramai in oras. Iata oferte avantajoase atat la mare, cat si la munte pentru vacanta de Rusalii.

  1. La plaja in Romania

Daca intentionati sa va bronzati si nu doriti sa treceti granita pentru asta, puteti alege o minivacanta pe litoralul din Romania. Pentru o noapte de cazare in vila in statiunea Eforie Nord, pentru doua persoane veti plati 100 RON. La cerere:  pensiune completa 50 lei/pers, demipensiune (2 mese la alegere) 45 lei/pers, mic dejun 15 lei/pers, cina 20 lei/pers, pranzul 25 lei persoana.

Daca preferati statiunea Mamaia, pretul pentru doua nopti de cazare cu mic-dejun inclus ajunge la aproximativ 199 lei/persoana. De asemenea, in aceste preturi, gazdele au pregatite pentru turisti mai multe surprize, cum ar fi: o cina festiva/sejur, muzica live, spectacol, tombola, acces la piscina.

  1. Rusaliile, la bai

Cei care vor sa se relaxeze si sa profite, in acelasi timp, de beneficiile apelor termale pot alege Caciulata sau Baile Felix ca destinatie de vacanta pentru minivacanta de Rusalii. La Caciulata, pentru cazare intr-o vila de trei stele, acces minipiscine cu apa termala, alimentate direct din Izvoarele Calimanestiului, veti scoate din buzunar 75 de RON.

La Baile Felix, oferta pentru minim 3 nopti cazare incepe de la 60 lei/persoana/noapte.

  1. Vacanta la munte

Daca preferati aerul curat si natura, cu siguranta ofertele la munte sunt pe placul dumneavoastra. Asadar, puteti opta pentru Ranca, unde pentru 3 nopti de cazare pentru doi adulti platiti 229 lei.

de rusalii la munte

La Moieciu, pentru 3 nopti cu demipensiune, masa festiva, slujba de Rusalii, excursii si foc de tabara incluse, preturile pornesc de la 369 lei/persoana/sejur.

Voi ce buget aveti pentru minivacanta de Rusalii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *