Astrologie

3 zodii afectate de echinoctiul de toamna 2017

3 zodii afectate de echinoctiul de toamna 2017

Echinoctiul de toamna va aduce echilibrul in vietile noastre. Ne vom aminti de lectiile si planurile facute la ultimul echinoctiu, in luna martie. Exact ca in perioada recoltei, vom incepe sa culegem roadele semintelor plantate in primavara.

Echinoctiul de toamna 2017: Care sunt zodiile afectate?

  1. Berbec –  se deschid rani

zodia-berbec

Acest echinoctiu o sa redeschida rani mai vechi. Va trebui sa incerci sa vindeci cele mai intunecate si dureroase rani pe care ai incercat sa le ascunzi.

in pacate, aceste rani, dar si anumite persoane din anturajul tau vor sta in calea ta spre obiectivele pe care vei incerca sa le atingi in aceasta perioada. Va trebui sa faci un pas in spate, sa reevaluezi situatia si sa incerci o alta abordare.

  1. Leutoamna le aduce creativitate

zodia-leu

Echinoctiul de toamna aduce leilor multa inspiratie si dorinta de a crea. Acestia se vor simti motivati sa isi atinga obiectivele si vor ajunge sa isi doreasca sa petreaca mult mai mult timp alaturi de cei dragi.

Vor avea un boost de incredere si initiativa. Leii isi vor transforma experientele de viata in ceva creativ, vor scrie, vor picta etc.

  1. Capricornintensificarea dorintei de a fugi

zodia-capricorn

Pentru cei nascuti sub semnul Capricornului, echinotiul de toamna aduce dorinta de a fugi, de a calatori, de a schimba peisajul si de a se regasi.

Capricornii vor observa ca isi doresc sa invete lucruri noi, vor dori sa citeasca mai mult, sa mearga la muzee, la teatru etc. Ideile originale vor curge pentru si creativitatea va fi stimulata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *