Afaceri / Constructii / Lifestyle / Sanatate / Tehnologie led

5 motive BENEFICE pentru care birourile TREBUIE luminate cu LED

birouri iluminate cu becuri led

Sunt putine lucruri care influenteaza productivitatea pe parcursul unei zile de lucru asa cum o face iluminatul birourilor. Constienti de importanta acestui aspect, arhitectii moderni au optat pentru cladirile cu pereti din sticla, tot mai vizibile in marile orase. Ce faceti, insa, daca biroul vostru nu se situeaza la unul dintre etajele acestor blocuri moderne, ce se bucura din plin de lumina naturala? Va adaptati, intrucat tehnologia va permite sa alegeti din varii optiuni eficiente de iluminat interior.

Angajatorii sunt, deopotriva, responsabili sa remedieze impactul negativ pe care il are lumina slaba si de calitate redusa asupra randamentului echipei. Solutia optima pentru intregul birou este trecerea la becurile cu LED, apreciate tot mai mult pentru calitatea si durabilitatea de care dau dovada in orice mediu. Atat la interior, cat si la exterior, LED-urile reprezinta optiunea tot mai multor persoane pentru a eficientiza consumul de electricitatea acasa, la munca, in gradini sau chiar a iluminatului stradal. Convinge-ti echipa ca aceasta investitie pe termen lung merita atentia voastra.

colegi care lucreaza intr-un birou iluminatu cu becuri led

Iata 5 beneficii de care va puteti bucura odata ce optati pentru LED la birouri:

  1. Evaluarea conditiilor de munca se realizeaza luand in considerare si tipul de iluminare. Calitatea si intensitatea luminii influenteaza nu doar productivitatea, ci si starea de spirit a angajatilor. Atat tu, cat si colegii tai, trebuie sa optati pentru cea mai simpla modalitate de a va bucura de conditii de lucru mai bune. Pe ledel.ro gasiti lampi perfecte pentru birou, cu care sa optimizati necesarul de lumina in orice moment al zilei si in fiecare anotimp.
  2. Mare parte a informatiei pe care o asimilati, in special la locul de munca, se realizeaza pe cale vizuala. Lucrul la calculator si statul pentru mult timp la birou obosesc si incetinesc functionarea organismului. De aceea, trebuie sa va asigurati ca aveti parte, cel putin de un iluminat adaptat nevoilor echipei. Pentru sanatatea voastra, intrati pe https://www.ledel.ro/panouri-led/ si convingeti-va sefii ca este ideal sa aveti instalate panouri cu LED in toate incaperile. Acestea imita lumina naturala a soarelui, ce nu oboseste privirea si mentine un ritm constant al activitatii pe intreg parcursul zilei.
  3. Spatiul in care lucrati trebuie sa fie sanatos nu doar pentru organism, ci si pentru minte. Lumina potrivita ajuta la relaxarea mintii si contribuie la o viziune mai clara asupra proiectelor pe care le aveti de indeplinit. Astfel, cu ajutorul becurilor LED puteti aduce lumina asupra spatiului de munca, dar si a ideilor voastre de business, in orice moment al zilei este nevoie. Companiile care mizeaza pe calitatea spatiului de lucru au cu pana la 38% mai mult succes, conform unor studii efectuate pe un esantion de mici firme din strainatate. Asadar, de ce sa mai amanati adaptarea biroului la aceste standarde?
  4. Spre deosebire de becurile clasice, incandescente, LED-urile se incadreaza perfect oricarui spatiu. Nu emit o lumina prea puternica, dar nici prea rece, realizand un echilibru eficient pentru birouri. Inainte de a achizitiona corpuri sau becuri de iluminat cu LED, verificati tipul de lumina pe care il emit si intensitatea acesteia, in functie de caracteristicile spatiului pe care il aveti la dispozitie – suprafata, acces la lumina naturala.
  5. Sanatatea voastra trebuie sa fie pusa in balanta cu cea a mediului inconjurator. Optand pentru becuri cu LED, veti avea parte nu doar de costuri reduse la energie, ci si de diminuarea semnificativa a consumului real. Acest aspect este esential pentru centralele producatoare de energie electrica, intrucat emisiile de substante nocive se reduc in timp, lasand natura sa se dezvolte armonios.

Daca aceste argumente v-au convins, puteti comanda imediat becuri si corpuri de iluminat practice, pentru a lucra intr-un mediu propice si avantajos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *