Casa si gradina

5 motive pentru care sa alegi o centrala termica pe lemne

centrala termica pe lemne

Iarna se apropie si de asemenea si facturile uriase la caldura, de aceea va recomanda o centrala termica pe lemne cu care va veti reduce semnificativ factura la caldura. Aceasta centrala este tot mai folosita de catre romani datorita preturilor mici la combustibilii fosili.

Mai multe motive de ce o centrala termica pe lemne este mult mai avantajoasa

centrala termica lemne

Preturile pentru combustibilii fosili pot fi cel mai bun argument atunci cand alegeti o centrala termica pe lemne dar atunci cand dorim sa achizitionam o centrala termica trebuie sa vem mai multe criterii tehnice pentru a fii siguri ca facem alegerea perfecta.  Atunci cand alegem centrala termica pe lemne trebuie sa stim ce randament si eficienta are, daca are instalatii de siguranta in caz ca lipseste apa din instalatii, stricarea sistemului de eliminare a noxelor  sau daca are un sistem de informare si diagnoza care ne ajuta sa ne dam seama ce este stricat.  Spre deosebire de centralele termice pe gaz, cele pe lemne su mai multe avantaje si care o sa le enumeram in continuare.

  • Au o durata mai amre de viata, astfel o centrala termica pe gaz are o durata medie de viata de 15-20 de ani pe cand una pe lemne are cel putin 25 de ani.
  • Este mult mai puternica decat una pe gaz, si sunt mai multe tipuri de centrale termice catalogate pe diferite puteri.
  • Prezinta element de ajustare si securitate pentru diferite situatii, fiind mult mai sigura decat una pe gaz
  • Este foarte usor de folosit, avand un panous de control foarte simplificat
  • Si se ansambleaza foarte usor, spre deosebire de cea pe gaz.

Tineti cont de suprafata pe care doriti sa o incalziti cand alegeti o centrala termica pe lemne

Suprafata pe care doriti sa o incalziti este foarte importanta in alegerea unei centrale termice pe lemne, deoarece daca nu se potriveste puterea centralei cu suprafata, atunci randamentul acesteia scade. Daca doriti o experienta satisfacatoare pe o perioada lunga de timp atunci trebuie sa ii oferiti o ingrijire corespunzatoare si o inspectie tehnica periodica. Daca doriti sa comandati o centrala termica pe lemne, puteti face asta de la InicInstal si beneficiati de o garantie de 3 ani. Puteti comanda online o centrala termica de la inicInstal si beneficiati de transport gratuit in maxim 24-48 de ore. Puteti plati atat prin card bancar sau prin 12 rate fara dobanda cu ajutorul cardului de cumparaturi Banca Transilvania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *