Social

Adevarul despre modelele care practica videochat

de-ce-sa-faci-videochat

videochat-femeieVideochat-ul: subiectul care a starnit si starneste in continuare multe reactii, controverse, barfe si asa mai departe. Acesta, in sine, inseamna conversatia online dintre doua sau mai multe persoane; chiar si in momentul in care vorbesti cu “Vasilica” din Anglia, ruda indepartata din partea mamei, pe Skype se numeste tot videochat. Dar in acest articol nu ne referim la tipul asta de convorbire, ci la job-ul pe care multe fete si baieti tineri si tinere il practica. Sa fie ceva gresit? Sa fim noi indreptatiti sa ii judecam? E bine sa ii judecam? In sine de ce ii judecam?

Trebuie sa recunoastem ca videochat-ul este un subiect tabu, un subiect despre care ne ferim sa vorbim, iar cei care au un job in domeniu sunt foarte secretosi cu privire la detalii. De asemenea, chiar si studiourile de videochat incearca sa le ofere modelelor sale discretie totala. De ce? Pentru ca pur si simplu oamenii nu au cea mai buna parere despre acest gen de job, desi multi dintre ei isi doresc sa castige sumele uriase pe care modelele le au lunar.

Cu privire la job-ul din acest domeniu oamenii au raspuns:

  • 70% au o parere proasta despre videochat
  • 20% spun ca nu ar putea practica niciodata un asemenea job
  • 10% nu stiu ce sa raspunda atunci cand sunt intrebati. Deci, ii putem trece la impartiali

Cauza pentru ca tot mai multi tineri aleg un job intr-un studio de videochat

de-ce-sa-faci-videochatFemeile, tinerele pana in 30 de ani, practica videochat intr-un numar mai mare decat barbatii, ele fiind tot mai cautate in domeniul acesta. Videochat-ul insa este practicat chiar si de cupluri. In fond este vorba despre alegerile personale pe care tinerii le fac, alegeri care, cu siguranta, au fost motivate de anumite intamplari, situatii etc.

Majoritatea dintre cei care au ales sa practice videochat spun ca cea mai mare influenta a avut-o lipsa, sau nevoia, de bani, mentionand ca job-urile oferite de diverse companii au salarii foarte mici cu care nu-si pot plati nici chiria.

Altii aleg videochat-ul pentru ca isi doresc bani si timp pentru studii. Multe fete care practica videochat sunt studente si isi petrec foarte multe ore la cursuri, neavand timp pentru un job full-time. Videochat-ul, dupa cum spun, este cea mai buna solutie care le ofera posibilitatea de a continua cu studiile si de a castiga bani.

Este videochat-ul o forma a prostitutiei?

Acest stereotip vine, evident, din faptul ca oamenii nu stiu exact ceea ce se intampla intr-un studio de videochat. Modelele spun ca nu exista contact fizic si, deci, nu este vorba despre vinderea trupului, ceea ce este corect.

Este vorba despre o imagine anume pe care tinerele, tinerii, o adopta atunci cand sunt in timpul programului. Aceasta imagine falsa este, de fapt, vanduta.

Modelele isi creaza imaginea femeii fatale, care starneste si satisface fantezii, care stie exact cum sa trateze barbatii. Prin miscari lascive, prin texte incitante, dar si prin lenjerie, haine, machiaj, modelele reusesc sa capteze atentia si sa ii tina cat mai mult pe respectivii care platesc aceste servicii. Nu uitati ca totul se intampla online! Fetele spun ca multi dintre clienti cauta o evadare din cotidian, atata tot, ba chiar cauta o persoana deschisa cu care sa poata purta conversatii lungi, care sa le asculte problemele. Apeland la o prezenta feminine placuta pe care a doua zi o va uita.

Salarii de peste sute de euro

Videochat-ul nu este altceva decat o forma de a castiga bani. Ceea ce este adevarat este ca, in Romania, sunt foarte rare aceste salarii uriase pe care modelele le castiga prin intermediul acestui job. Fetele din domeniu isi pot creste lunar veniturile, depinde de studioul pe care il aleg pentru a profesa. Fetele cu varsta intre 18 si 30 de ani care aleg Beyou-Studio.ro pot castiga pana la 4500$ si pot lucra in conditii ideale intr-un studio din centrul orasului.

cash bani-cash

Cu toate acestea job-ul in acest domeniu nu este pentru oricine, fetele care isi doresc admiratie, independenta financiara, care au incredere in siluetele lor si care nu tin cont de parerile celor din jur sunt cele care pot sa profeseze in acest domeniu la fel ca in oricare altul! Acestea cunosc limbi straine, sunt de o frumusete rapitoare si se simt in largul lor indiferent de ceea ce spun cei din jurul lor. Prin asta se intelege faptul ca modelele sunt femei inteligente care isi doresc doar un nivel de trai mult peste ceea ce multe din job-urile din Romania nu ofera.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *