Pareri despre produse

Afacerea mea prospera cu tancurile de racire a laptelui

Acum cativa ani cand m-am hotarat sa devin un tanar si modern fermier am crezut ca totul va fi mult mai usor. Dar ce credeti? O afacere de genul acesta da dependenta si pe zi ce trece iti doresti tot mai multe animale, tot mai mult teren si tot mai mult profit.
Dupa un an de zile de cand mi-am deschis afacerea, la poarta mea au aparut deja comercianti cu amanuntul de lapte de vaca si bivolita. Nici nu stiam la momentul acela ca exista niste asa numite tancuri de racire a laptelui. Toate au mers cat se poate de bine pentru cateva luni, in care imi depozitam laptele de vaca si bivolita pe care il mulsesem in prealabil cu ajutorul aparatelor de muls automate, in sticle de 10l. Pe acestea le depozitam inghesuite in frigiderele si lazile frigorifice pe care le achizitionasem special pentru lucrul asta.

Cu tancurile de racire a laptelui iti cresti afacerea si respecti legea

Era deja trecut de jumatatea anului 2014 cand am aflat de legea conform careia toti fermierii sunt obligati sa colecteze laptele doar cu ajutorul aparatelor de muls si depozitate doar in tancuri de racire a laptelui (legea a fost adoptata la inceputul anului 2014). Cei care se aprovizionau cu laptele de vaca si bivolita de la mine deja strambau din nas si imi aratau norma ce a fost adoptata. Asa ca m-am interesat de unde imi pot procura si eu un tanc de racire a laptelui si ce presupune mai exact acesta, din ce modele imi pot alege si asa mai departe. Inainte sa va povestesc de unde si cum mi-am ales eu tancurile de racire a laptelui, sa va mai spun cateva norme de pastrare si depozitare ale laptului care sa va ajute sa aveti o afacere ca la carte.
tancuri racire lapte
• Spatiile in care se depoziteaza laptele tinut in tancurile pentru racire, trebuie sa aiba peretii si pardoseala neteda, fara a fi prezent mucegaiul
• De cel putin doua ori pe an sa se efectueze o curatenie generala urmata de o dezinfectie si, dupa caz, o deratizare
• Laptele sa fie depozitat in tancuri de racire a laptelui in ordine, dupa data de colectare
• Asigurarea microclimatului este importanta. Trebuie create conditii optime de pastrare, chiar daca este depozitat in tancuri pentru racire a laptelui
Odata ce mi-am pus la punct toate aceste lucruri, am inceput sa ma interesez si de procurarea unor tancuri de racire a laptelui. Nu trebuie sa mai aduc in discutie faptul ca daca nu imi puneam la punct depozitarea laptelui in conditii optime, riscam sa pierd clienti importanti rand pe rand.

Cum m-a ajutat Fermierulafacerist.ro sa imi continui afacerea cu patru tancuri de racire a laptelui

fermierul afacerist

In zona in care imi desfasor activitatea de fermier si de curand m-am si mutat, nu exista magazine specifice care sa imi ofere aceasta posibilitate de achizitionare a unui tanc de racire a laptelui. Asa ca m-am indreptat spre mediul online si am inceput research-ul.
Spre norocul meu am ajuns la magazinul online Fermierulafacerist.ro, magazin care se ocupa doar cu comercializarea de produse ce le face viata mai usoara fermierilor afaceristi (dupa cum spune si numele acestora). La ei am gasit tancuri de racirea laptelui de toate marimile si tipurile. Tancuri pentru racirea laptelui verticale, orizontale si cu capacitati de pana la 2000l.
Impreuna cu acestia (mi-au oferit cea mai buna consultanta pe care am primit-o vreodata) am ales doua tancuri de racire a laptelui orizontale cu capacitatea de 1000l fiecare, si doua tancuri pentru racirea laptelui verticale cu capacitatea de 2000l fiecare, pentru ca nu se stie niciodata cand vor veni vacute noi in ferma mea. Daca mai adaug faptul ca cei de la Fermierul Afacerist asigura livrarea gratuita in majoritatea zonelor din tara si pe langa asta si serviciul de service prin care piesele de schimb sunt livrate in 24 de ore, deja ii conving si pe cei care erau sceptici sa inceapa o afacere cu lapte. Ii recomand cu caldura pentru ca afacerea este mai usoara cand ii ai pe cei de la Fermierul Afacerist langa tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *