Sport

Afla ce a declarat Angelique Kerber despre numarul 1 WTA si ce sfaturi ii da Simonei Halep!

Jucatoarea care a incheiat anul 2016 pe primul loc in clasamentul WTA, Angelique Kerber, a vorbit despre lucrurile ce o asteapta pe Simona Halep odata ajunsa in fruntea ierarahiei WTA.

Kerber a terminat 2017 pe locul 26 si spune ca nu a reusit sa faca fata presiunii ce a venit odata cu saltul pe primul loc WTA.

Iar jurnalistii de la Tennis World USA considera ca aceasta este o lectie din care Simona Halep poate invata.


Este bine sa fii pe primul loc WTA, dar este si multa presiune. Ai atat de multe lucruri de facut! Fie ca mergi la aeroport, fie ca mergi la restaurant, totul este deja mai complicat decat era inainte. Nu ai multe ore la dispozitie pentru a fi tu insuti“, a spus Angelique Kerber, potrivit Tennis World USA.

De asemenea, si publicatia americana remarca modul in care se schimba viata unui numar 1 mondial.

  • Este visul multor jucatori sa fie numarul 1, dar trebuie sa stie de asemenea ca acest vis vine la pachet cu anumite obligatii pe care le ai nu doar fata de sport ci si fata de comunitatea tenisului, pe care nu multi jucatori sunt gata sa le faca.
  • Presiunea de a fi numarul 1 este uriasa, cu calatorii, conferinte de presa, reclame si un adevarat bombardament din partea sponsorilor“, a comentat publicatia americana.

Simona Halep are deja 11 saptamani pe primul loc in clasamentul WTA, insa multe au facut parte din vacanta circuitului mondial.

Sursa: http://www.ziare.com/simona-halep/wta/angelique-kerber-ii-transmite-simonei-halep-ce-o-asteapta-dupa-ce-a-ajuns-pe-primul-loc-wta-1493806

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *