Uncategorized

Afla ce buchete de domnisoara de onoare sunt la moda anul acesta

Este o traditie des intalnita ca domnisoarele de onoare sa aiba buchete similare cu al miresei, dar de dimensiuni mult mai mici. Insa, in ultimii cinci ani buchetele domnisoarelor de onoare capata noi dimensiuni, mizand pe eleganta, opulenta sau modernism. Care sunt cele mai cool buchete de domnisoara de onoare in 2015, vei afla imediat!

Buchetele de domnisoara de onoare trebuie sa se asemene cu buchetul de mireasa

buchete domnisoara de onoare

Buchetele de domnisoara de onoare sunt foarte importante si alegerea acestora nu trebuie neglijata, deoarece acestea pot pune intr-o lumina buna mireasa sau intr-o lumina proasta daca buchetele nu sunt alese cum trebuie. Criteriile cand alegem un buchet pentru domnisoarele de onoare sunt urmatoarele:

  • Acestea trebuie sa puna in evidenta mireasa si rochia acesteia.
  • Sa fie alese in functie de aranjamentul floral, astfel daca aranjamentul floral este bogat in flori, alegeti niste buchete mici si daca sunt niste aranjamente florale simple, puteti alege si un buchet mai mare care poate fi tinut in brate.
  • Buchetul de domnisoara de onoare trebuie sa se asorteze cu rochia acesteia dar nu trebuie sa distraga atentia de la mireasa.
  • Florile din buchetul de domnisoara de onoare trebuie sa reprezinte personalitatea miresei.

Daca tineti cont de criteriile enumerate mai sus, puteti alege buchete de domnisoara de onoare cu care veti impresiona datorita combinatiei de culori realizate de cei de la Orasul Florilor si veti realiza din nunta dumneavoastra cel mai frumos eveniment la care ati participat atat dumneavoastra cat si invitatii dumneavoastra. Un aspect pe care trebuie sa il mai luati in considerare atunci cand alegeti buchetul de flori, este parfumul acestora deoarece trebuie sa evitati mirosurile puternice care pot atrage atentia. La buchetele de domnisoara de onoare poti sa adaugi panglici, fundite, margele sau chiar si pene pentru a le oferi un aspect unic si care vor iesi cu siguranta in evidenta. Daca ai mai multe domnisoare de onoare atunci poti sa te joci cu buchetele si sa alegi cate un buchet diferit pentru fiecare domnisoara in parte.

Cu Orasul Florilor, orice buchet de domnisoara de onoare este o alegere perfecta pentru nunta dumneavoastra

Cu ajutorul florariei online, Orasul florilor, poti alege dintr-o gama variata de modele de buchete de domnisoara de onoare si pe care le poti comanda online. Toate buchetele de domnisoara de onoare sunt la preturi foarte accesibile si acestea se livreaza rapid si gratuit oriunde in tara. Toate buchetele sunt realizate din flori proaspete de catre specialistii florali care se ocupa pana la ultimul detaliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *