Uncategorized

Afla ce inseamna daca visezi cai consultand dictionarul de vise de pe Tonica.ro

Calul este un animal loial, nobil, ce insoteste omul si il ajuta in diversele lui activitati din gospodarie. Din punct de vedere al oniromantiei, calul este simbol al energiei, al fortei vitale, instintului, inflacararii, dorintei si sexualitatii visatorului. Calul este un animal care reprezinta si puterea dar atunci cand este dresdat si supunerea.

260px-reitpferde_auf_einer_weide4

Daca ati visat un cal si vreti sa stiti ce semnificatie are acesta si ce mesaj ascuns va transmite (dati click AICI) ar fi bine sa acordati atentie culorii acestuia, staturii, actiunii sale cat ai a temperamentului.

Ce ne pot transmite visele?

Ei bine, in fiecare noapte visele pe care le avem ne poarta intr-o cu totul alta lume misterioasa si fascinanta. Chiar daca oamenii de stiinta au aflat numeroase lucruri despre felul in care functioneaza creierul nostru atunci cand punem geana pe geana, acestia ei nu au o explicatie precisa de ce visam. Daca o persoana este privata de vise mai multe nopti la rand, el va fi irascibil a doua zis si va avea dificultati de a se concentra.

Ce este bine sa faceti daca aveti des vise?

Multe persoane care viseaza noapte de noapte, tin un jurnal, in care fie isi schiteaza, fie descriu in detaliu visul pe care tocmai l-a avut. In acest mod, peste o perioada de timp va veti da seama, care vise transmit cu adevarat un mesaj si care doar reflecta ziua care tocmai a trecut.

Au visele rost? Da, visele sunt necesare. Cu totii am auzit despre persoanele cu simturi paranormale care au vise premonitorii si care vor urma sa se intample in realitate, daca nu cumva si tu esti unul dintre aceste persoane.

Puteti sa cititi carti pe aceasta tema. Una dintre acestea se intituleaza “Intalnirea cu visele. Cum-ti intelegi visele si sa le folosesti pentru dezvoltarea personala” scrisa de Ruth Berry. Este foarte utila si interesanta.

In aceasta carte sunt trecute cateva idei printre care este evidentiat faptul ca:

  • Visele ne ajuta sa ne identificam zonele de conflict ascunse si de griji, pe care nu le-am infruntat in viata cotidiana
  • Visele pot sa aiba rolul de semne indicatoare, care sa ne indrume catre cea mai buna directie pe care sa o urmezi pe firul vietii
  • Analizand visele putem sa intuim niste lucruri mai adanci in privinta relatiilor interumane din viata noastra
  • Datorita viselor, trupul nostru ne va trimite semnale de avertizare uneori in legatura cu potentiale probleme de sanatate. In acelasi timp, acestea pot sa ne indrume catre moduri prin care am putea solutiona aceste probleme
  • Creativitatea poate sa ne fie sporita datorita viselor
  • Problemele ne pot fi dezlegate urmarind si analizand firul viselor
  • Un vis poate sa aiba un mesaj despre alte persoane si despre modurile in care acestea ne-ar putea ajuta

 Pentru o interpretare cat mai amanuntita a visului dumneavoastra consultati un dictionar de vise care este disponibil gratuit in mediul online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *