Casa si gradina

Ai grija de gradina ta

Daca o femeie vrea sa aiba grija de gradina ei, o poate face cu usurinta, manuind o motocoasa sau un ferastrau. Cu acest indemn si-a lansat grupul Stihl noua gama de unelte electronice pentru gradina, in cadrul unei conferinte de presa la Predeal, urmata de o demonstratie autentica in padure.

Gradina1

Utilajele sunt dedicate celor care fac o pasiune din intretinerea spatiului din jurul casei si vin in completarea paletei actuale. In aceasta noua gama sunt incluse utilaje potrivite pentru orice activitate: motocoase, foarfeci de gradina, motoferastraie si emondoare de inaltime, suflante si aspiratoare cu tocator. Uneltele pot fi usor de utilizat si de catre femei, gratie comenzilor plasate pe manere si faptului ca sunt silentioase, datorita motorului electric.
Stihl este una dintre cele mai cunoscute companii producatoare de unelte electrice, avandu-i ca si competitori pe cei de la Makita, Bosch sau Husqvarna. Este util sa stii ca ai posibilitatea de a inchiria unelte de gradina (exista si in Romania firme care ofera astfel de servicii) si ca pe site-urile unora dintre producatori se afla ghiduri ce iti pot fi utile in decizia de a cumpara un astfel de produs. Nu te baza pe vanzatorii din centrele comerciale, stiu putin mai multe lucruri decat tine despre aceste unelte, dar nu suficiente!
Sursa: feminis.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *