Frumusete

Ai un par fin? Iata CUM ii poti oferi volum!

Parul fin poate fi un motiv de frustrare cand vine vorba de coafare. Daca adaugi prea putine produse de styling – se pleosteste dupa cateva ore, iar daca folosesti prea multe, ti-l incarci inutil. Iata cateva ponturi despre cum sa ingrijesti corect un par fin si cum sa-i conferi volum.

 

Aplica tehnicile potrivite de styling

Parul fin are un diametru cu pana la 30% mai redus decat cel normal. Nu este de mirare ca obtinerea volumului poate fi o misiune destul de dificila. Este important sa acorzi o atentie speciala zonei radacinilor pentru a crea volum. „In cazul unui par fin trebuie sa acorzi atentie sporita zonei radacinilor. Aici trebuie insistat pentru a crea volum. Parul fin trebuie uscat in sensul opus cresterii daca vrei un par cu volum“, sfatuieste Eduard Virag, ambasador Nioxin Romania.

Alege produsele corecte de ingrijire

Parul fin poate fi problematic si are nevoie de o rutina de ingrijire speciala pentru a crea efectul dorit.„Un par fin are nevoie de produse adaptate – de produse de volum sau de produse pentru par fin. Daca folosesti prea multe produse hidratante sau hranitoare, te alegi cu un par incarcat, care se ingrasa usor si isi pierde elasticitatea“, spune specialistul Nioxin.

Alege cu grija produsele de styling

Un astfel de tip de par are nevoie si de aliati, adica de produse de styling care sa ii pastreze volumul obtinut la coafare. „Structura parului fin este lipsita de fermitate, ceea ce inseamna ca ea nu poate pastra forma coafurii. Acesta are nevoie de produse de ingrijire ce ofera rezistenta parului si care vin sa stabilizeze structura.“

Sursa: https://www.unica.ro/cum-conferi-volum-unui-par-fin-225452

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *