Mama si copilul

Alege un carucior 2 in 1 pentru siguranta atat in masina cat si pe trotuar

In primii ani ai celui mic, acesta este foarte curios si de aceea trebuie sa exploreze mediul inconjurator si poate face asta cu ajutorul unui carucior pentru copii, dar daca doresti ca cel mic sa fie in siguranta atat cand este in carucior sau in masina, atunci trebuie neaparat sa iti achizitionezi un carucior 2 in 1.

Daca alegi sa iti achizitionezi un carucior 2 in 1 atunci vei reusi sa faci niste economii

carucioare copi  2 in 1

Cand este vorba despre carucioarele sau scaunele  auto pentru cei mici, acestea trebuie sa indeplineasca mai multe norme de siguranta si confort pentru ca cel mic sa fie in siguranta si sa stea confortabil in timpul deplasarii. Normele pe care trebuie sa le indelineasca un carucior 2 in 1 pentru copii sunt urmatoarele:

  • Siguranta copilului este foarte importanta, de aceea caruciorul dar si scaunul auto trebuie sa cuprinda o centura cu prindere in 5 puncte dar si sa verificati ca acesta sa nu aiba colturi unde cei mici se pot rani.
  • Franele sunt si ele foarte importante la un carucior, de aceea acestea trebuiesc sa fie foarte usor de folosit.
  • Manevrabilitatea este  foarte importanta, deoarece este necesar sa evitati din timp unele obstacole, fiind foarte eficienta in zonele aglomerate sau pe trotuarele cu denivelari.
  • Confortul este utimul criteriu, deoarece caruciorul este casa micutului cand acesta este la plimbare si de aceea trebuie sa stea cat mai confortabil in acesta.

Daca doriti sa achizitionati un carucior 2 in 1 pentru copii care sa indeplineasca toate normele  de mai sus, atunci puteti alege un carucior precum cele oferite de Bebenan. Atunci cand alegeti un carucior 2 in 1 pentru cel mic, trebuie sa tineti cont si de greutatea  acestuia si mai ales de varsta acestuia, deoarece un carucior sau un scaun auto pentru copii care nu este potrivit categoriei sale poate sa ii afecteze ritmul cresterii.

Carucioarele 2 in 1 de la Bebenan, respecta toate normele de siguranta impuse

Daca doriti un carucior 2 in 1 care sa fie conform legislatiei in vigoare, atunci magazinul online Bebenan este cea mai buna alegere, acesta respectand toate normele de siguranta pentru ca cel mic sa fie protejat in cazul unor evenimente nefericite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *