Organizare evenimente

Am gasit firma de petreceri corporate cu care o sa organizez una, in curand

organizare eveniment corporate

Am fost avansat de curand drept lider pentru departamentul meu, si vreau sa organizez o petrecere corporate pentru el, ca sa dau dovada ca voi fi un lider pentru ei, si nu un sef autoritar; ca le inteleg si nevoia de destindere, la fel cum ei inteleg nevoie mele. Asadar, ma gandesc sa organizez o petrecere corporate de vara, intr-o sala frumoasa, cu muzica buna si cu mancare de tinut minte.

Stiu ca petrecerile corporate din Bucuresti pot iesi foarte frumos, trebuie numai ca echipa beneficiar organizator sa fie una buna. De fapt, daca o firma de organizari de petreceri corporate se ocupa de la inceput pana la final, atunci iata ca reiese importanta unei asemenea firme!

evenimente corporate Bucuresti

Organizarea de evenimente corporate este minutioasa, dar am incredere ca va iesi bine

Eu am ales firma Chefsgallery.ro sa imi organizeze petrecerea. I-am comunicat numarul de persoane, mi-a aratat locatia, i-am comunicat ce muzica sa puna, ce decor sa fie (avem noi un decor in apartament care as dori sa se regaseasca pe cat posibil in decorul de la eveniment).

O petrecere corporate respecta anumite reguli nescrise ale corporatiei. Corporatistii nu sunt tristi, ci veseli, decenti (cel putin asa cred ca sunt oamenii de la mine din departament). O firma care se ocupa cu organizarea de evenimente corporate in Bucuresti, cel putin, este cel mai probabil obisnuita cu organizarea de petreceri tematice in care sa se tina cont de:

  • Locatiile evenimentelor corporate din Bucuresti : sa fie bogat decorate, premium
  • Meniuri: sa fie, de asemenea, bogate; dar sa nu fie meniuri din acelea pe care sa le poata cumpara chiar ei de la parterul biroului, ci meniuri atractive, bune, pe care cei din departamentul meu sa le guste numai cu ocazii speciale, pentru ca asta este o ocazie speciala
  • Numarul persoanelor care ajung, care nu mai ajung, daca sunt persoane importante in departament, daca nu
  • Necesitatea unei atmosfere energice dar si de bun gust: trebuie sa fie echilibrata, sa concentreze toata atentia pe momentele importante din programul de petrecere

organizare eveniment corporate

Petrecerile corporate din Bucuresti aduce oamenii mai aproape

 Chiar echipa Chef’s Gallery poate sa certifice faptul ca petrecerile corporate influenteaza in bine relatiile de munca. Inca nu s-a obisnuit tot departamentul cu plecarea liderului vechi si venirea mea pe aceasta pozitie, iar printr-o petrecere de acest tip le comunic faptul ca nu musc, ci ca sunt om de treaba.

Un eveniment corporate de acest tip va pastra mediul companiei, deci va fi si un fel de team-building, care sa aduca echipele din departamentul meu impreuna. Este frumos in corporatie, este un alt stil de viata si iata, din cand in cand se mai gandesc sefi de departament ca mine sa organizeze o petrecere corporate chiar in Bucuresti, in ideea de a oferi inca o pata de culoare acestei vieti minunate, cu bune si cu rele, pe care corporatistii o duc.

organizare evenimente corporate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *