Uncategorized

Asigurarea Cargo te scapa de probleme! Iata de ce trebuie sa-ti faci una!

asigurare cargo

Odata cu venirea iernii, numarul de accidente si evenimente neplacute in trafic creste simtitor, pe zice trece. Asa ca nu strica sa invatam de la rusi, de la americani sau chiar de la canadieni, care apeleaza din ce in ce mai des la intocmirea unei asigurari Cargo. De ce? Polita Cargo este menita sa ofere acoperire pentru transportul bunurilor si a marfii in general. Astfel ca, indiferent daca esti persoana fizica sau juridical, daca ai ca principala activitate transportul de marfa (in plan intern sau chiar international), trebuie sa-ti faci o asigurare Cargo!

Asigurarea Cargo iti ofera protectie financiara, pe toata durata transportului de bunuri

In trafic, evenimentele auto neplacute pot avea loc oricand, in special in sezonul rece. Neatentia ta sau a celorlalti participanti la trafic, nerespectarea vitezei sau neadaptarea la conditiile de trafic sunt doar cateva dintre cauzele care pot duce la un accident rutier. Aceste evenimente presupun o serie de cheltuieli, pe care cu siguranta nu le-ai luat in calcul. Cum ar fi sa poti sa conduci linistit, fara sa te mai gandesti la tot felul de lucruri care se pot intampla in trafic? Fa-ti o asigurare Cargo si… uita de probleme!

Acest tip de asigurare pentru bunuri, polita Cargo protejeaza financiar persoanele care transporta marfa  atat in plan intern, cat si international si, mai mult decat atat, sunt acoperite planurile terestru, maritime, naval si chiar aerian. Practic, exista 3 tipuri de asigurari Cargo, diferite prin asigurarile acoperite. Ele au caracteristici diferite si grade de acoperire a riscurilor diferite. In acest sens, poti opta pentr unul dintre urmatoarele tipuri de asigurari:

  • Asigurare Cargo tip A. Acest tip de asigurare este de departe cea mai buna, acoperindu-se toate riscurile, mai putin excluderile specifice (intarzieri, ambalare necorespunzatoare sau insuficienta, pierderea uzuala a produselor transportate)
  • Polita Cargo tip B. In aceasta categorie sunt acoperite riscuri precum: protectie impotriva avariilor provocate de dezastre naturale (cutremur, trasnet sau eruptii vulcanice)
  • Asigurari Cargo tip C. Aceasta forma de asgiurare este cea mai simpla, cuprinzand o serie foarte stransa de riscuri, precum: avaria bunurilor in cazul unei explozii sau in caz de incendiu, precum si acoperirea in cazul in care mijlocul de transport se rastoarna, provocand distrugerea bunurilor partial sau total

Daca ai ajuns la concluzia ca iti este de folos asigurarea Cargo, atunci…

Fii responsabil si fa-ti o asigurare Cargo online! Renunta la magazinele fizice si castiga timp pretios, folosind mediul online! In plus, avantajul incheierii politei Cargo online este aceea ca poti studia atent toate detaliile fiecarei polite in parte, indiferent ca preferi tipul A, B sau C. Esti la cateva click-uri distanta de polita de asigurari Cargo de care ai nevoie, pentru transportul de marfa!

Asigurarea de bunuri este din ce in ce mai solicitata de catre tot mai multi participanti la trafic, in special polita Cargo. Aducand numeroase beneficii, ele se numara printre preferintele din ce in ce mai multor oameni, cand vine vorba despre polite de asigurari. Fa-ti si tu asigurarea Cargo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *