Uncategorized

Atentie la salteaua de patut! Este in joc somnul bebelusului!

saltea-patut-cocos-organic-60x120-naturalmat

Somnul ofera ocazia de a regenera organismul si de a sedimenta informatiile obtinute in starea de veghe. Un copilas, un bebe, doarme mult mai mult decat adultii, si somnul lui este unul extrem de important in mentinerea starii bune de sanatate si a nivelului optim de energie. Un copilas care nu doarme bine va avea negresit probleme de sanatate, de concentrare, si asta nu este deloc un lucru dorit de parinti. Tocmai de aceea, orice saltea de patut pentru bebelusi trebuie sa fie cat mai moale, ergonomica si placuta posibil.

 

Cum sunt saltelele de pat pentru copii, care se vand astazi?

 

Firmele care confectioneaza produse de bedding cauta sa aduca in fata clientilor saltele inovative, pline de tehnologie care sa ofere siguranta totala atat dn punct de vedere exterior, cat si din punct de vedere interior (adica acarieni, alergeni, microbi). Pe saltelele pentru copii, acestia mici vor dormi fie neintorsi, fie trezindu-se des, asta depinde de cum au ele structura.

 

Magazinul online Ilbambino.ro gazduieste cateva modele de saltele inovative:

 

  • Model cu fibra de cocos, cu husa cu continut de Aloe Vera (pare ca sunt elemente care nu au rost in compozitia unei saltele pentru copii, dar cu siguranta, rolul lor este unul foarte mare)
  • Model cu spuma naturala (adica latex organic) cu husa din bumac 100% (100% bumbac este un raport mai putin intalnit, totusi el este intalnit la acest tip de husa)
  • Saltea de patut cu husa plusata, pentru un plus inegalabil de catifelare
  • Model cu tratare antialergica si cu husa cu structura de tip fagure (si structura este una interesanta; husa de tip fagure nu permite lenjeriei de pat sa alunece, este potrivita pentru a se mula pe diferite portiuni ale corpului si asa mai departe)

saltea patut fibra cocos

saltea patut cu spuma naturala

saltea patut- tratata antialergic Eco Tex 60x120x10 cm Bertoni-Lorelli Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericiti

 

 

Bineinteles, modelele de saltea de pe site depasesc o suta, ajung chiar la doua sute, si tocmai de aceea exista in partea stanga un meniu atat de bine structurat incat ar trebui sa se regaseasca la toate magazinele online care comercializeaza astfel de saltele pentru copii.

De ce subiectul saltelei pentru bebelusi este atat de dezbatut?

 

Coloana vertebrala a micutilor se consolideaza inca, si cum s-ar putea intampla asta daca bebelusul doarme in fiecare zi pe un suport incoerent, pe un cocolos de materiale non-ergonomice? De asemenea, o saltea produsa recent , cu tehnologiile aferente, este capabila de a asigura un mediu de somn fara microorganisme si fara acarieni, si, foarte important, fara umezeala.

 

Calitatea vietii depinde foarte mult de calitatea somnului, de aceea este in interesul direct al fiecarui parinte sa isi puna bebe la somn pe o saltea de patut asa cum se cuvine. In joc este somnul bebelusilor, asa ca parintii responsabili trebuie sa se asigure ca salteaua este suficient de calitativa incat sa merite a fi cumparata.

 

Magazinele online precum Ilbambino.ro infatiseaza acum deosebit de multe modele, ca sa acopere o gama variata de preferinte, numai ca trebuie alese modelele care acopera atat preferintele cat si necesitatile. De exemplu, un bebelus sensibil la alergii va fi protejat bine numai daca salteaua de bebelusi contine si materiale anti-alergenice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *