fashion si shopping

Atmosphere Fashion.ro prezinta noua colectie de bluze de dama

bluze dama

AtmosphereFashion.ro este un magazin online de haine de dama de calitate. Colectiile Atmosphere Fashion sunt realizate in functie de trendurile sezonului si se potrivesc oricarei varste, datorita faptului ca se gasesc intr-o gama variata atat tinereca, cat si potrivita doamnelor.

La orice varsta femeia trebuie sa arate bine si sa se mentina, iar hainele sunt creatiile unor oameni geniali pentru a pune in evidenta silueta. Acesta este si rolul bluzelor, insa spre deosebire de alte piese vestimentare cu acestea va puteti ascunde si micile imperfectiuni.

AtmosphereFashion.ro va prezinta o noua colectie de bluze de dama potrivite oricarui tip de silueta. Bluzele regasite pe AtmosphereFashion.ro sunt create special pentru femeia moderna, fie ca este vorba despre varsta a doua, sau despre tinerele domnisoare care au in fata un viitor stralucit.

Modele de bluze pentru femei in functie de silueta si de varsta, regasite si pe AtmosphereFashion.ro

Pentru orice tip de silueta, Atmosphere Fashion are variantele potrivite de bluze de dama, de asemenea, indiferent de varsta veti gasi un model potrivit gusturilor dumneavoastra fine si mult mai diverse fata de cele ale tinerelor domnisoare.

Iata ce bluze de pe AtmosphereFashion.ro puteti purta in functie de silueta si varsta:

  • Clepsidra – daca sunteti fericitele detinatoare ale unei astfel de siluete puteti purta orice model de bluza de pe AtmosphereFashion.ro. Insa, pentru varsta a doua recomandate sunt bluzele de dama intr-o singura culoare, sau cele inflorate, evitati animal print-urile, iar daca in partea inferioara aveti tot ceva colorat bluza de dama trebuie sa fie inchisa la culoare, pentru a evita efectul de „clown”
  • Mar – punctul forte al acestei siluete sunt picioarele, indiferent de varsta, acestea trebuie lasate la vedere. Atmosphere Fashion ofera bluze largi si lungi care se potrivesc cu pantalonii scurti, incercati-le pe cele cu motive traditionale atat de in voga in acest sezon. Daca aveti o varsta frumoasa de peste 40 de ani si nu doriti sa lasati la vedere prea multa piele, purtati fuste creion la care sa asortati o bluza peplum sau cea cu volane in partea umerilor
  • Triunghi intors – la acesta silueta nu trebuie evidentiati umerii. Deci, evitati bluzele cu volane sau bluzele de dama care atrag foarte mult atentia. Pe Atmosphere Fashion veti gasi si modele de bluze de dama simple, uni, potrivite acestui tip de silueta. Pentru o frumoasa varsta de peste 40 de ani potrivite sunt bluzele serioase, cu anchior sau pana la baza gatului confectionate din materiale de inalta calitate precum sunt cele de pe AthmosphereFashion.ro

Indiferent de varsta, gusturi sau silueta pe AtmosphereFashion.ro veti gasi un model de bluza pentru femei potrivit, elegant si dintr-un material de inalta calitate. Colectia noua de bluze de dama este realizata tocmai pentru a indeplini dorintele doamnelor si domnisoarelor si pentru a le face increzatoare in ele si in silueta lor.

Daca doriti sa achizitionati bluze de dama potrivite tinutei si varstei dumneavoastra tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati pe AtmosphereFashion.ro sau sa sunati la numarul de telefon: 031 005 80 80, programul fiind intre orele 10 si 17 de Luni pana Vineri. De asemenea, puteti utiliza e-mailul: contact@atmospherefashion.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *