Tehnologie

Automatizarile de porti batante de pe A2t.ro te scapa de stres

automatizari-porti-batante2

Automatizarile de porti batante sunt acele sisteme ingenioase si discrete care te mai lasa sa respiri si tu! Numai „inchide poarta, deschide poarta”, dimineata de dimineata, seara de seara, devine stresant, cand stii ca probabil te grabesti si nici n-o mai inchizi bine. Si te gandesti ce bine este la vecinul, care este mandru foc ca si-a pus automatizare la porti si acum printr-un buton inchide si deschide portile.

Aceste sisteme nu sunt de domeniul SF, pentru ca principiul de functionare nu este greu.  Aceste automatizari de porti care se gasesc si aici https://www.a2t.ro/automatizari-porti-batante sunt de preferat pentru puterea si finetea cu care aceste actioneaza, indiferent de cat de robuste sunt portile. Vei vedea mai jos ca si portile mari, late, sunt actionate eficient de aceste doua brate care controleaza portile.

Automatizarile de porti rabatabile pot deschide si inchide porti destul de mari

Intrebarea care ca probabil apare la tine este: cum de portile tale mari se pot rabata cu viteza si cum de rabatarea nu implica zdruncinare? Ei, bine, componentele sistemului sunt de inalta calitate, puterea generata de motor fiind inteligent folosita. A2t.ro este un magazin online specializat in sisteme de securitate care afiseaza si filmulete prin care arata actiunea acestor automatizari de porti, ai putea sa te uiti. Pana atunci, iata ce contine aceste automatizari de porti batante:

Automatizare_porti_batante

  • 2 motoare electrice monfazate care se lubrifiaza permanent si care actioneaza fiecare cate un brat; motoarele sunt fiabile si nu consuma mult curent electric
  • 2 brate extensibile care se deplaseaza datorita unui melc de la baza lor; aceste brate se monteaza discret pe stalpii portilor
  •        2 condensatoare, legate la fotocelule
  • 2 fotocelule (sunt de siguranta, portile se opresc atunci cand fotocelulele detecteaza miscare, ca masura contra accidentarilor)
  • 1 panou electric incorporat, care va primi semnalele de la telecomenzi, si le va transmite motoarelor
  • Telecomenzile sunt 2, dar nu pentru fiecare poarta in parte (ar fi ineficient), ci pentru tine si o alta persoana care foloseste poarta

Automatizarea portilor batante nu inseamna numai „Sesam, deschide-te!”, ci si „Deschide-te cum si cat vreau eu!”

automatizari porti

Automatizarile de porti (sa le luam, spre exemplu, pe cele de la A2t.ro) sunt pentru porti de pana la 200 kg fiecare (!), si le poti seta viteza de deschidere si de inchidere: poti seta ca la inchidere, atunci cand sunt aproape inchise, viteza sa scada si sa se inchida aproape fara zgomot; in etapa de deschidere, poti seta o trecere de la mai lent la mai rapid. Toate acestea datorita panoului de actiune si de setarile care se pot modifica.

E dupa cum vrei tu, totul ca sa scapi de stres si sa iti stii portile inchise bine printr-o simpla apasare de buton. Nu mai spunem ca ele pot fi si blocate periodic, tot din setari, astfel incat automatizarile sa opuna rezistenta la incercarile de deschidere din exterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *