Casa si gradina / Tehnologie

Automatizarile de porti culisante – necesare pentru a te simti in siguranta

automatizari porti culisant

Nici acum nu imi vine sa cred la ce s-au gandit oamenii care ma cunosc si ma iubesc! Stiau ca ma plangeam de poarta mea de acasa, ca ii trebuie un sistem automat pentru ca umblu foarte greu cu ea. Si nu stiu cum au putut sa adune o suma suficienta de bani pentru asta (mai mult de 1000 de lei!), dar m-am trezit plocon cu un curier la poarta la mine. A trebuit sa astepte putin pana am deschis poarta, dar mi-a adus un cadou… mai mare: era o automatizare.de poarta culisanta. Exact ce imi doream!

Portile culisante sunt elegante, si se deschid parca fara sa ocupe loc; nu trebuie sa te dai din calea lor, se dau ele din calea lor pentru tine.

O automatizare pentru poarta culisanta – perfecta pentru casa mea

Recent, cautam pe internet informatii despre automatizari, stiind totusi ca nu este momentul potrivit sa fac o asemenea investitie acum, cand serbarea zilei mele de nastere implica, la randul ei, anumite costuri. Descoperisem ca portile sunt batante, culisante, portante in consola, si tot la porti se incadreaza usile de garaj si usile glisante. Pentru porti culisante am gasit pe internet informatii precum:

automatizare-poarta-culisanta

  • Automatizarea implica sisteme adaptate formate din fotocelule si telecomenzi de tip user-friendly, adica usor de instalat si mai apoi de configurat
  • Automatizarile acestea pot actiona pentru porti intre 400 si 1200 kg
  • Au telecomanda, au senzor, pot avea si semnalizare luminoasa
  • Au amortizoare ca sa nu se auda cand ajung la capat, nici la deschidere nici la inchidere
  • Se recomanda achizitionarea de cremaliere cu insertii metalice, ca sa reziste mai bine acel kit de automatizare
  • Au 3 ani de garantie, dar stiu ca ele functioneaza bine mult mai mult timp

In fine, nu vreau sa plictisesc; cert este ca am gasit aceste caracteristici si la cadoul pe care cei dragi mi l-au facut. O parte din ei locuiesc in casa cu mine, deci se vor folosi si ei cu placere de automatizarea respectiva.

De unde au obtinut automatizarea la poarta culisanta de acasa?

automatizare de porti culisante

Stiu ca a fost o comanda online, si mai stiu si pe ce site se comercializeaza marca LIFE de automatizari de porti culisante: pe A2t.ro.

Toi oamenii acestia au ajuns la un numitor comun, cred eu, dupa indelungi dezbateri si poate unora nici nu le-a convenit ca trebuia sa plateasca atat pentru cadoul meu. Una peste alta, cadoul este cadou si trebuie sa insemne numai bucurie, recunostinta si multumire.

Astfel de sentimente ma incearca pe mine, cu siguranta! Le voi fi vesnic recunoscator tuturor (bine, pana la aniversarea viitoare, cand astept din nou sa fiu surprins placut). Iata cum ziua mea de nastere poate sa insemne ocazia prin care obtin un plus de comoditate in utilizarea portilor mele culisante, prin care am un plus de siguranta anti-efractie si prin care creste valoarea casei mele (in cazul in care voi vrea sa o vand).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *