Social

Batraneti Fericite – vechiul Camin Particular s-a redenumit si vine cu o noua imagine dar cu aceleasi servicii de calitate adresate batranilor

Vechiul azil de batrani Camin particular s-a redenumit in Batraneti Fericite dorindu-se o imagine noua pe piata caminelor pentru batrani in Bucuresti si nu numai. S-a decis schimbarea numelui din considerente de natura comerciala doriindu-se ca noul nume sa se plieze mai bine pe nevoile si dorintele celor in varsta care doresc nu doar un camin ci si o batranete linistita si fericita in acelasi timp.

Numele s-a schimbat dar serviciile au ramas la acelasi nivel ridicat, personalului noului azil Batraneti Fericite fiind acelasi ca si pana acum fiind cunoscut pe piata din Bucuresti ca fiind unul foarte competent si potrivit nevoilor medicale si sociale ale oricarui om in varsta care are nevoie de o atentie marita din mai multe puncte de vedere.

Personalului azilului de batrani Batraneti din Bucuresti fericite pune accent in relatii cu cei in varsta atat  pe responsabilitate cat si pe caldura cu care ii trateaza pe acestia. Personalul acestui azil de batrani are grija ca cei in varsta care decid sa locuiasca in caminul privat amintit mai devreme sa primeasca nu doar serviciile medicale necesare ci si cele de natura sociala cum ar fi socializarea mult necesara mai ales la o astfel de varsta.

Servicii personalizabile in functie de ceea ce au nevoie cei in varsta

camin Batraneti Fericite din Bucuresti

De precizat faptul ca servicile oferite de acest camin  privat de batrani Batraneti Fericite din Bucuresti sunt personalizabile, batrani putand sa aiba parte de serviciile de care au nevoie in functie de necesitatile si dorintele acestora.

Prin urmare tarifele practicate sunt flexibile acestea stabiliandu-se in functie de perioada sederii celor in varsta in camin dar si in functie de nevoile si atentia cuvenita acestora. Pentru a solicita o cerere de pret puteti completa formularul de pe site simplu si rapid si in cel mai scurt timp posibil veti primi un raspuns la cererea dvs.

Celor in varsta li se va face un tratament personalizat in functie de analiza facuta de catre un mediu specialist si totodata cei in varsta vor avea parte de activitati de recreere pentru buna lor dispozitie.

Este binecunoscut faptul ca cei in varsta se confrunta cu multe probleme medicale dar si cu o nevoie mare de socializare si buna dispozitie, de aceea programul caminului Batraneti Fericite include si astfel de activitati dedicate celor care decid sa locuiasca in azilul de batrani cu acelasi nume.

Gama de servicii oferite

In ceea ce priveste strict serviciile  oferite de azilul Batraneti Fericite acestea sunt reprezentate de : camere moderne dotate cu televizoare in format LCD pentru ca batranii sa isi poate urmari serialele si emisiunile preferate in cele mai bune conditii. Medicii si asistentele medicale si sociale vor acorda intreaga ingrijire de care are nevoie fiecare pacient in parte si se vor asigura ca acestora nu le va lipsi nimic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *