Uncategorized

Beneficiile mierii asupra sanatatii

Beneficiile mierii de albine pot fi de asemenea observate in programul dumneavoastra de pierdere in greutate. Daca incercati sa pierdeti in greutate, mierea poate fi de mare ajutor. Dar inainte de a trece la beneficiile acesteia, va trebui sa discutam despre cateva griji pe care oamenii le au.

Multi oameni se intreaba: Nu este mierea un tip de zahar? Nu-i asa ca adauga in greutate? Nu vor anula caloriile din miere eforturile dvs. de pierdere in greutate?

Aveti dreptate – mierea contine zahar. Dar, spre deosebire de zaharul rafinat, mierea contine vitamine si minerale de asemenea. in mod normal, pentru a digera zaharul, vitaminele si mineralele stocate in organism sunt utilizate, ceea ce face corpul lipsit de aceste substante nutritive. Aceste substante nutritive sunt esentiale pentru a dizolva grasimi si colesterol. Astfel, atunci cand mananci prea mult zahar, ai tendinta de a creste in greutate, nu doar din cauza caloriilor, dar din cauza lipsei de vitamine si minerale. Dimpotriva, mierea fiind o buna sursa de nutrienti ajuta la reducerea greutatii.

Miere si apa calda: in mod normal, grasimea ramâne ca o resursa ne-folosita in corpul dumneavoastra, adaugand in masa si greutate. Se pare ca mierea mobilizeaza grasimea. Când aceasta grasime este arsa pentru a furniza energie pentru activitatile de zi cu zi, veti vedea o scadere progresiva in greutate .Este indicat sa beti mierea de albine (aproximativ o lingura pe zi), cu o cantitate egala de apa calda.

Miere si suc de lamaie: Mierea poate ajuta, de asemenea, la pierderea in greutate, atunci când este consumata cu apa calda si suc de lamaie. Multi oameni consuma mierea in aceasta formula, la prima ora a diminetii pentru a reduce din greutate.

Miere si scortisoara: O alta reteta utila poate fi: scortisoara pudra cu miere si apa calda. Luati o lingura de pudra de scortisoara, o lingura de miere si o cana de apa calda, se amesteca ingredientele in mod corespunzator si se bea pe stomacul gol. Nu este clar modul in care acest amestec ajuta la pierderea in greutate, cu toate acestea, multi oameni sustin ca au obtinut beneficii de la consumul sau regulat.

Mierea imbunatateste digestia si ajuta astfel la pierderea in greutate. Prin urmare, mierea este consumata dupa cina in special dupa supra-alimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *