Social

Cand trebuie sa dispui de bani, alege creditele IFN!

credit ifn

Nu de putine ori ai probleme cu banii, desi muncesti si primesti un salariu lunar. Problema majora nu este lipsa banilor, ci momentul nepotrivit in care banii lipsesc. Problema de cashflow te blocheaza in anumite actiuni pe care ai vrea sa le faci. O institutie financiara nebancara (IFN) reprezinta ceva pe care te poti baza oricand, deoarece iti acorda un credit extrem de rapid, iar sumele relativ mici implicate nu te vor adanci in datorii, ci te vor ajuta sa ai bani pentru a face ce trebuie atunci cand trebuie.

Decat sa mergi din banca in banca si sa ai parte de multa birocratie si probabil si de multe refuzuri bazate pe considerente diverse, mai bine mergi pe varianta creditelor nebancare oferite de o IFN. Nu este cazul sa te temi, acestea nu ar putea functiona atat de vizibil daca ar fi ilegale, pur si simplu iti acorda credit (incredere, in traducere) ca tu vei putea sa returnezi banii imprumutati.

Dobanda creditelor IFN este mare, dar iti asumi acest lucru si obtii banii de care ai nevoie

Chiar de acasa sau de la serviciu, poti intra pe un site, poti accesa un simplu buton de „Aplica acum” si ajungi intr-o platforma deosebit de prietenoasa, care iti permite in mod interactiv sa jonglezi cu suma si timpul de rambursare. De exemplu, 300 de lei de returnat in maxim 25 de zile iti va permite sa adaugi 300 de lei peste salariul luat in urma cu cateva zile si sa achiti spitalizarea unei rude la un spital privat, unde stii sigur ca va fi tratata cum trebuie.

Apoi primesti salariul urmator, din care achiti suma imprumutata si dobanda. Si ai scapat de urgenta, pentru ca nu intodeauna poti pune bani deoparte avand luna de luna atatea de facut cu ei. Este o problema a multor romani, de aceea aceste credite nebancare de la IFN vin ca o poarta de salvare de moment, si nu sunt ca prietenii aceia care te imprumuta o data, si, desi le dai banii inapoi la timp, iti bat obrazul pentru asta de fiecare data cand te vad, fara motiv.

Pentru a putea apela la un IFN pentru un credit este necesar sa indeplinesti urmatoarele conditii:

  • Sa incasezi venitul lunar pe un card bancar (daca nu se intampla acest lucru in cazul tau, iti poti ruga angajatorul sa faca acest lucru)
  • Sa ai un venit net de cel putin 500 de lei lunar (daca luam in considerare salariul minim pe economie din prezent, pentru un job cu norma intreaga este imposibil sa fie mai putin de atat)
  • Sa ai varsta de minim 18 ani impliniti

Rata dobanzii este de obicei intre 1 si 1,5 pe zi, iar in exemplul nostru de 300 de lei imprumutati pe 25 de zile, suma de rambursat ar ajunge la 390 lei. Iti asumi asta? Foarte bine, atunci contacteaza un IFN pentru un credit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *