Bebe / Mama si copilul

Carucioare 3 in 1 performante si eficiente de la producatori renumiti precum Baby Merc. Coletto si Cangaroo

Carucioarele 3 in 1 au devenit o necesitate pentru mamicile din ziua de azi date fiind nevoile multiple ale celui mic. Un carucior 3 in 1 este multifunctional si le permite mamicilor in special sa il foloseasca in mai multe situatii. In cele ce urmeaza o sa fac referire unii dintre cei mai cunoscuti producatori de astfel de carucioare pentru bebelusi si anume Baby Merc, Coletto si Cangaroo.

Carucioare 3 in 1 Baby Merc

ofera-i celui mic un carucior 3 in 1 de la ilbambino

Multe din seturile de carucioare 3 in 1 Baby Merc  sunt formate din carucior, landou ce este un port bebe si o geanta. Toate aceste accesorii faca ca intregul set sa acopere o gama larga de nevoi pe care le au atat cei mici cat si mamiciile acestora. Este cunoscut faptul ca landoul este unul din dispozitivele cu ajutorul caruia il poti transporta pe cel mic cu masina in primele luni ale bebelusului. In astfel de situatii este bine sa consultati si mediul pediatru deoarece in tarile din Vest copii sunt transportati in scoica inca de la nastere, acele scoici fiin produse in asa fel incat sa le tina coloana curbata ca in burtica. Dar sunt multi parinti care folosesc landoul de la carucior  atunci cand cel mic este transportat cu masina.

Un alt accesoriu important la carucioarele pentru bebe 3 in 1 Baby Merc  este geanta unde se pot depozita lucrusoare sau jucariile celui mic stiut fiind faptul ca cel mic are nevoi multiple si este mai mult decat necesara o astfel de geanta nemaifiind nevoie ca mamicile sa ia cu ele un alt accesoriu in care sa pune acele lucruri ale celui mic.

Carucioare pentru cei mici Coletto

Carucioarele 3 in 1 de la Coletto sunt printre cele mai cunoscute carucioare pentru cei mici.  Acestea se fac remarcate in primul rand prin multifunctionalitatea si designul atragator ale acestora. Cadrul este din aluminiu fiind extrem de usor de manevrat de catre mamici, acest lucru facand ca plimbarea sa fie mai placuta pentru mamici, fiind neplacuta situatia in care sunt nevoite sa manevreze un carucior greu. Totodata manevrabilitatea usoara ale acestor carucioare 3 in 1 este data si de posibilitatea rotirii rotilor din fata la 360 de grade si care totodata se pot bloca in situatii de pericol.

Carucioare 3 in 1 Cangaroo

Carucioarele 3 in 1 Cangaroo se adreseaza copiilor chiar si cei care au doar cateva luni. Din set nu lipseste cosuletul auto cel care il protejeaza pe cel mic atunci cand este transportat cu masina feriindu-l de diverse accidente in timpul mersului cu masina. Acestea practica niste preturi mai mari adresandu-se parintilor sau famililor cu venituri mai mari, un carucior 3 in 1 marca Cangaroo avand un pret incepand de la 900 RON. Unele din magazinele unde puteti cumpara carucioare Cangaroo sunt ilbambino, Baby Needs si Nichiduta.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *