Mama si copilul

Carucioare Hauck pentru doi copii – ce modele exista

carucior-Hauck-freerider-sh12-rosu-hauck

Pentru parintii cu un singur copil, alegerea unui carucior este cu siguranta mai simpla fata de alegerea unui carucior atunci cand in familie exista doi copii cu varste apropiate. Ca parinte, poti iesi la plimbare cu cel mai mic, insa plimbarea cu ambii copilasi poate fi dificila din mai multe puncte de vedere. Afla in ce situatii se dovedeste util un carucior Hauck si cand il poti folosi, mai jos.

Carucioare Hauck pentru plimbari lungi

Iesirile in parc sunt cu siguranta una dintre activitatile preferate ale copiilor insa nu intotdeauna sunt simple pentru parinti. Chiar si plimbatul unui singur copil poate fi o provocare pentru proaspetele mamici, pentru cele care au nascut un al doilea copil la scurt timp dupa venirea pe lume a primului prichindel, plimbarea cu ambii poate fi chiar complicata.

Parintii de gemeni au parte de mai multe provocari fata de cei care fac al doilea copil dupa  o perioada de timp de la nasterea primului. Plimbarile cu ambii copilasi vor fi cu siguranta mai dificile decat cele cu un singur copil, insa dupa o perioada, parintii se vor obisnui, creandu-si o rutina ce ii include pe ambii bebelusi, chiar si atunci cand plimbarea nu include decat unul dintre parinti.

Modele de carucioare pentru doi copii, Hauck

Cu carucioarele Hauck care pot fi folosite de catre doi copii in acelasi timp, plimbarile devin mai usoare si mai placute pentru mamici. Copilasul mai mare poate merge pe jos, daca a invatat sa mearga singur, in prima parte a plimbarii, urmand ca atunci cand oboseste, sa fie urcat in carucior, in partea special creata pentru el. Unitatea secundara se poate monta simplu si se dovedeste utila aproape la fiecare plimbare.

Duett 2 este modelul de carucior Hauck perfect pentru familiile cu copii cu varste apropiate deoarece este foarte simplu de manevrat, sigur pentru ambii copilasi si contine accesorii care vor veni in ajutorul parintilor de multe ori: cosul de bagaje, care permite mamicii sa ia toate cele necesare plimbarii in carucior, si pelerina de ploaie, utila in anotipul ploios sau chiar si pentru ploile neanuntate, de vara.  Unitatea primara a caruciorului poate fi folosita inca de la nasterea celui mic, in timp ce unitatea secundara este recomandata pentru cei de peste sase luni.

Carucior Frati/Gemeni Turbo Duo H-Grey Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericiti

Tot de la marca Hauck, carucioarele Freerider SH12 sunt potrivite atat pentru fratii de varste diferite cat si pentru gemeni.  Are doar trei roti, poate fi folosit cu o singura mana, unitatea secundara poate fi montata si demontata dupa bunul plac, iar ambele locuri beneficiaza de centuri de siguranta in cinci puncte.

Caruciorul pentru gemeni marca Hauck este recomandat inca de la nasterea prichindeilor, contine sase roti duble, doua cosuri mari in care parintii vor putea depozita cumparaturile. Atat spatarele cat si suporturile pentru picioare sunt reglabile iar modul de pliere de tip umbrela face acest tip de carucior de copii Hauck unul dintre preferatele parintilor cu gemeni. Un carucior de gemeni Hauck le va simplifica plimbarile afara deoarece parintii ii pot supraveghea pe cei mici intr-o maniera simpla si in conditii de siguranta.

Carucior Frati/Gemeni Turbo Duo H-Grey Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericiti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *