Mama si copilul / Recenzii personale

Carucioare sport perfecte pentru copilul tau

Atunci cand vine momentul sa alegem un carucior sport pentru copii, majoritatea parintilor aleg carucioarele care arata bine din punct de vedere esthetic fara sa tina cont de ceea ce este de fapt foarte important. Carucioarele pentru copii trebuie sa ofere siguranta si confort celui mic.

Care sunt cele mai importante aspecte de care sa tineti cont atunci cand cumparati carucioare sport?

  • Copilul trebuie sa doarma linsitit in caruciorul sau
  • Trebuie sa fie protejat de vant, ploaie si soare
  • Carucioarul trebuie sa aiba un sparat rabatil complet la orizontala

In primele luni de viata acesta isi va petrecere majoritatea timpului dormind si astfel este nevoie de un spatar care sa se poata rabata complet la orizontala.

Carucioarele sport cu roti de cauciuc pentru a asigura o calatorie fara socuri pentru cel mic. Carucioarele sport cu roti de cauciuc sunt foarte usor de manevrat, sunt sigure si ideale atat pentru copii, cat si pentru parinti. Parintii il vor impinge fara vreo greutate, iar copii vor fi protejati pe tot parcursul plimbarii.

carucioare sportCarucioarele sport cu roti pivotante pe fata sunt de asemenea achizitii ideale pentru parintii care merg mult pe jos. Aceste tipuri de roti sunt utile atunci cand urci, cobori de pe un trotuar sau o suprafata inclinata sau doresti sa schimbi directia de mers.Pentru siguranta copiilor, carucioarele sunt prevazute si cu centuri de siguranta in minim 3 puncte. De asemenea, majoritatea contin spatii in plus pentru depozitarea accesoriilor. Carucioarele sport sunt prevazute si cu sisteme reversibile care permit parintilor sa pozitioneze copilul cu fata spre ei sau spre exterior, in functie de vreme, varsta si locatia aleasa pentru plimbare. Daca faceti o plimbre cu copilul in parc si vremea este frumoasa, il puteti pozitiona in directia opusa pentru a-i permite sa admire florile si pe ceilalti copii din parc. Insa daca doriti sa il supravegheati in timpul plimbarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *