Mama si copilul

Carucioarele pentru nou nascuti le ofera acestora plimbari de neuitat alaturi de mamicile lor

bebelusii doresc carucioare multifunctionale

Siguranta si confortul celor mici sunt prioritare pentru bebelusii nostri inainte de orice. De aceea alegerea unui carucior pentru un nou nascut este una ce trebuie facuta in functie de cateva criterii. Un carucior poate fi util atat pentru plimbarile celui mic cat si pentru  somnul acestuia. Stim ca totii ca cei mici sunt foarte somnorosi de felul lor si pot adormi in orice moment in timpul plimbarilor cu aceste carucioare pentru bebelusi.  De aceea este important ca aceste carucioare sa le ofere bebelusilor o pozitie corecta atat in timp ce sunt trezi cat si in timpul somnlui, aceasta din urma fiind foarte importanta pentru cresterea sanatoasa si rapid a celui mic. Carucioarele pentru nou nascuti le ofera parintilor posibilitatea  in special mamicilor de a-l plimba pe cel mic fara prea mare efort depus de catre aceasta.

cei mici se vor bucura de plimbari cu carucioarele pentru nou nascuti

Plimbarile in aer liber sunt benefi ce pentru cel mic in special vara pe timp de seara atunci cand micutii pot respira aer curat.  De cele mai multe ori astfel de carucioare pentru nou nascuti sunt dotate cu centura in 3 sau chiar 5 puncte pentru a i se oferi celui mic siguranta in timpul plimbarilor cu caruciorul. Acestea totodata dispun de cos pentru depozitare ce le ajuta pe mamici sa isi ia cu ele toate cele necesare celui mic incepand de la hainute de schimb, scutece si terminand cu nelipsitele jucarii. Suportul pentru picioare de cele mai multe ori este unul ajustabil in functie de pozitia bebelusului.

Magazinele de unde se pot cumpara aceste carucioare pentru micutii nou nascuti  sunt multiple ofertele de pe piata fiind foarte multe, parintii putand sa aleaga dintr-o diversitate de  variante in functie de nevoi, caracteristi ale carucioarelor si bineineteles buget.

O solutie optima sunt magazinele online acolo unde diversitatea de oferte este foarte mare  si pretur ile sunt accesibile. Este recomandat sa cumparati produse fabricate de producatori renumiti precum  Beby Merc, Cosatto, Graco, Dragon Baby si For Baby. Acestia produc si vand de foarte mult tim,  acest lucru fiind un garant pentru calitatea produselor ce le poarta numele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *