Stil de viata si moda

Cat de importanti sunt pantofii Stiletto pentru tinutele de dama!

O simpla privire in jurul nostru pe strada si vom constata rapid faptul ca romancele nu sunt cele mai aventuroase in ceea ce priveste stilul lor vestimentar. Cel putin marea lor majoritate. Si pe buna dreptate: prinse intre munca si activitati cotidiene precum shopping sau iesiri in parc cu copiii, rareori avem ocazia sa punem pe noi o jacheta sofisticata sau vreo rochie cu design avangardist.
Unele ne-am dori sa putem, in timp ce altele suntem prea conservatoare pentru a ne indeparta de stilul clasic obisnuit. Rezultatul il vedem in jurul nostru, in tinute anoste ce rareori ne intorc vreo privire admirativa.

Acum nu spun ca ar trebui sa transformam strada intr-un adevarat spectacol de circ, insa exista moduri in care ne putem condimenta tinutele, fara sa fin prea aventuriere. Cel mai simplu truc de stil: pantofii stiletto eleganti.

Pantofii de dama cu toc stiletto – versatili si eleganti

pantofii de dama la o tinuta feminina

Garderoba mea este compusa dintr-o multime de piese basic, precum jeansi, camasi, blazere si rochii simple, alaturi de cateva piese statement precum o vesta lunga sau vreun sacou metalizat. Cand vine vorba de pantofi stiletto de dama, insa, pur si simplu nu ma pot apropia de modelele clasice, banale, gravitand intotdeauna spre cele statement. Acum un an constatam absenta din garderoba mea a vreunei perechi de stiletto clasici negri sau nude si am hotarat atunci ca nu ar strica sa umplu acest gol. Am terminat prin a adauga la colectie o pereche de stiletto animal print si uni aurii cu model crocodil. Suficient de basic pentru mine. Merg la absolut orice si credeti-ma, nu am simtit nevoia pantofilor stiletto  negri clasici pana acum.

Acum nu spun ca toata lumea ar trebui sa fie ca mine. Eu sunt un caz partcular, iar jobul imi permite sa port si pantofi de dama din piele roz bonbon in picatele, daca asa doresc, insa nu ar strica sa renuntam la a mai privi pantofii pentru femei ca pe piese ce doar ne completeaza tinuta si ne imbraca picioarele, ci sa incepem sa-i privim ca pe niste piese statement in sine. Multe dintre noi am putea sa profitam de efectul transformator al pantofilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *