Casa si gradina

Cateva idei sa te simti mai bine in diminetile de weekend

moibla-draguta-apartament

Toamna nu iti mai permiti sa iesi afara foarte des, cel mai bine este sa ramai in casa si sa iti savurezi aici cafeaua in diminetile de weekend. Tabieturile tale trebuie sa nu se modifice, doar maniera de intretinere a lor difera fata de vara care s-a dus si care n-o sa mai vina decat peste o jumatate de an sau chiar mai bine.  Trebuie sa faci cateva schimbari prin casa pentru ca in diminetile lungi din weekend sa te simti foarte bine, chiar daca afara este urat si rece.

Pijama & film


mobila-pentru-urmarit-filme
Daca nu ai pijama si ai dormit pe timp de vara cu un tricou, deci cu o imbracaminte mai sumara, acum este momentul sa te imbraci la pijama. Va fi atat de confortabila dimineata, incat te va imbia la somn si te va face sa ai o imagine iconica asupra diminetilor de weekend sau asupra zilelor de weekend, pe care sa le petreci in pijama.

Poti pe timp de toamna sa iti pregatesti o lista cu 10 filme pe care vrei sa le vezi (filme, nu seriale) si sa te uiti intr-o zi din cele doua de weekend la cat de multe poti impreuna cu partenerul/partenera sau singur/a, daca impreuna nu este posibil. Si sa te uiti la filme unul dupa altul stand in pijama, in varful patului. Ai grija sa n-adormi!

Cafea & masuta de cafea

masuta-de-cafea

Macar in weekend sa nu iti mai pese de alarma, de mancatul pe graba, de luptat cu traficul cu ochii impaienjeniti de somn si cu bautul unei cafele de la dozator care numai cafea nu este, pana cand ai sansa in pauza de masa de la birou sa servesti o cafea pe gustul tau. In weekend, este datoria ta fata de tine sa te simti cat mai bine.

Cafeaua trebuie sa fie una de calitate, de la filtrul din bucatarie, sa ai cutiute de lapte la indemana si pliculete de miere, nu de zahar. O farfuriuta, o ceasca, si cafeaua va fi cum iti doresti, fara sa fii nevoit/a sa o platesti. In regie proprie, este facuta cu grija si sorbita pe indelete.

O masuta de cafea daca iti cumperi, poti sa savurezi mai in liniste licoarea preferata, in plus poti sa exersezi cochetul si sa iti aduci aminte ceea ce inseamna rasfatul, placerea servirii cafelei intr-un mod corespunzator. Nu, nu este un moft, chiar este masuta de cafea, pentru cafea, pentru servitul cafelei, si daca nu crezi, priveste imaginile de pe Modela.ro.

Modele & reviste

moibla-draguta-apartament

Si modelele lor sunt asa, unele pe gustul tau, altele nu, pana nu te uiti cu atentie la fiecare nu iti dai seama ce si cum, si ai sa vezi ca modelele de masuta de cafea sunt atat futuriste, cat si clasice, pot fi masute special pentru canapele, special pentru punerea langa pat. Au rafturi pentru depozitarea ziarelor, revistelor, albumelor foto, cartilor de colorat pentru adulti si asa mai departe.

O masuta de cafea poate sa inglobeze tot universul cafelei servite in intimitatea locuintei tale. Si de la ea poate sa derive alte idei care iti vor face diminetile de weekend foarte bune, daca nu tot weekendul din lunile de toamna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *