Casa si gradina

Cauti o solutie mai ieftina pentru muncile agricole? Incearca tractoarele second-hand de la Magazia lu’ Costica!

foloseste un tractor second hand cu spor

Utilajele agricole nu sunt printre cele mai ieftine produse care pot fi cumparate pentru munca terenului agricol, insa tractoarele sunt de obicei printre cele mai scumpe masinarii, pentru ca au o forta extraordinara pentru a tracta orice tip de utilaj necesar agriculturii. De multe ori fermierii si agricultorii nu isi permit sa investeasca zeci de mii sau poate sute de mii de euro pentru a-si cumpara cele mai moderne mijloace care sa ii ajute sa eficientizeze si sa grabeasca procesul agricol inceput, asa ca se orienteaza catre alte solutii.

Pentru harnicii gospodari care doresc totusi sa foloseasca masini utilitare care sa tracteze diversele utilaje pentru a le facilita munca terenului, au posibilitatea oferita de magazinul online Magazia lu’ Costica. Aici, exista in interfata virtuala o categorie de tractoare second hand, la preturi mult mai ieftine decat tractoarele noi, insa care beneficiaza de o tehnologie japoneza de foarte buna calitate si caracteristici tehnice de exceptie.

Avantajele unui tractor second-hand japonez de la Magazia lu’ Costica

Un tractor second-hand japonez din oferta magazinului online Magazia lu’ Costica va fi excelent pentru a tracta absolut toate utilajele necesare pentru agricultura pe care le poate folosi un fermier. Iata care sunt cele mai importante avantaje ale acestor tipuri de tractoare:

  • Durabilitate.  Micutele tractoare  second hand japoneze vor rezista foarte mult timp datorita tehnologiei nipone care le garanteaza calitatea.
  • Preturi ieftine. Fiind second hand, preturile tractoarele de pe magazinul online Magazia lu’ Costica sunt mult reduse fata de preturile tractoarelor noi, fiind accesibile tuturor agricultorilor care au nevoie de cativa cai-putere pentru tractiunea utilajelor.
  • Gama variata de produse. Tractoarele second hand de la Magazia lu’ Costica nu sunt putine, toti clientii acestui magazin online avand posibilitatea de a alege exact tractorul care se potriveste cu necesitatile lor.
  • Tehnologie japoneza de inalta executie tehnica. Chiar daca sunt second hand, aceste tractoare sunt construite cu ajutorul tehnologiei japoneze de mare finete, fiind aduse in magazinul online Magazia lu’ Costica de branduri precum Mitsubishi, Kubota, Iseki, Yanmar sau Shibaura.
  • Design modern. Chiar daca nu sunt niste monstri mecanici pe patru roti, tractoarele mici japoneze din Magazia lu’ Costica au un design modern, placut si ergonomic, care ascunde caii-putere pretiosi ai motorului.

Stii care sunt tractoarele second-hand de la Magazia lu’ Costica?          

Daca esti agricultor si vrei sa incerci tractoarele second hand de la Magazia lu’ Costica, atunci nu trebuie decat sa stii exact care este oferta magazinului online, pentru a putea alege exact tractorul care ti se potriveste pentru lucrarile agricole la care vrei sa te ajute. Iata care este oferta magazinului pentru tractoare mici, de provenienta japoneza si second hand:

  • Tractoare Iseki – ideale pentru tractiunile medii si mari, dezvolta o putere de tractiune 4X4 cuprinsa intre 20 si 50 cai-putere
  • Tractoare Kubota – puterea tractorului second hand disponibil este de 25 CP
  • Tractoarele Mitsubishi – speciale pentru tractiuni mai marunte, dezvolta o putere cuprinsa intre 17 si 20 CP
  • Tractoarele Shibaura – puterea tractorului este de 15 CP
  • Tractoarele Yahnmar – au o putere cuprinsa intre 16.5 si 28 CP, pentru tractiuni mici si medii

Acestea sunt tractoarele second hand disponibile in magazinul online Magazia lu’ Costica care asteapta cu nerabdare sa fie puse in continuare la munca si sa castige admiratia viitorilor proprietari.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *