Bebe / Mama si copilul

Ce avantaje ofera carucioarele 3 in 1 comparativ cu celelalte carucioare

Carucior suport pentru scoica auto – niste cadre usoare carora li se poate atasa cosuletul auto al bebelusului. Acesta este un carucior foarte util pentru parintii care folosesc mult scoica auto, care calatoresc mult cu bebelusul in masina. Acest carucior este foarte usor de utilizat, iar daca micutul adoarme acolo nu trebuie sa il treziti ca sa il mutati in masina sau sa il duceti in casa – pur si simplu luati cosuletul din cadru. Cu toate acestea, caruciorul suport nu poate fi folosit odata ce bebelusul a crescut si scoica nu mai poate fi folosita.

Carucior 2 in 1 – acestea incorporeaza un carucior standard si un cos auto. Astfel, cand bebelusul creste si nu mai poate sta in scoica auto, aceasta se scoate din cadru si ramane doar caruciorul standard. Avantajos la un astfel de carucior este faptul ca daca micutul adoarme in carucior veti putea sa detasati cosul auto si sa il instalati in masina fara ca micutul sa se trezeasca.

Carucior 3 in 1 – sistem de transport complex pentru copil care incorporeaza un landou, cos auto si un carucior standard. Acesta poate fi folosit din prima zi de viata a micutului si pana la aproximativ 18 kg, deci mai mult ca sigur nu veti avea nevoie de alt carucior. Practic un carucior 3 in 1 este tot ce aveti nevoie pentru transportul celui mic – promotii la carucioare 3 in 1 gasiti aici.

Landouri – un spatiu de dormit confortabil pentru cel mic. Majoritatea acestor carucioare au roti mari si un design destul de masiv, care sa asigure mult confort pentru siesta micutului.

Carucioare tip umbrela – au acest nume datorita manerelor curbate, ca de umbrela. Acestea sunt foarte usoare – cantaresc in jur de 6 kg si pot fi pliate foarte usor. Aceste carucioare sunt solutia perfecta pentru copiii mai maricei, de peste 6 luni, pentru plimbarile prin oras.

Carucioare de teren – articole mai mari, cu roti gonflabile, ca cele de bicicleta. Acestea permit transportul copiilor pe orice tip de teren.

Carucioare pentru gemeni si tripleti – aceste pot fi in tandem (unul in spatele celuilalt) sau laterale (side-by-side). Bineinteles ca sunt putin mai greu de manevrat datorita dimensiunilor lor, dar pentru gemeni si tripleti sunt articole absolut necesare.
Sursa

http://jurnalul-iubirii.com/2015/05/04/carucioare-pentru-copii-tipuri-si-avantaje/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *