Pareri despre produse

Ce produse cosmetice marca Sabon.ro am mai folosit

produs cosmetic hidratare

Produsele cosmetice au fost descoperirea mea undeva prin clasa a saptea. Am imprumutat rimelul produs cosmetic pentru exfolieremamei pentru o petrecere si de atunci am fost prinsa in joc. Mi-a placut foarte mult schimbarea pe care am vazut-o dupa ce am aplicat un singur strat de rimel, mi se parea ca arat ca o domnisoara adevarata. Mai tarziu, am inceput sa imi cumpar alte produse pentru cosmetica, de la rujuri si creioane de buze pana la farduri de obraz si altele. Pe langa produsele pentru machiaj, am inceput usor usor sa imi ingrijesc mai atent tenul si pielea corpului, deoarece, cu trecerea timpului, am inceput sa observ schimbari legate de elasticitatea pielii si riduri. Acum cativa ani am descoperit produsele cosmetice online, ceea ce m-a scutit de timpul pierdut in magazine si de drumul inspre centrele comerciale de unde imi faceam eu cumparaturile.

Produse de ingrijire- ce mai folosesc?

produse cosmetice pentru exfoliereProduse de ingrijire folosim toti. Important este ce tip de produse folosim si cat de des ne ingrijim de pielea noastra. Recomandat este sa folosim creme pentru hidratare in fiecare zi, dupa dusul de dimineata sau inainte de culcare, pentru ca lotiunile si cremele hidratante sa isi faca „efectul”, adica sa intre adanc in piele si sa hidrateze in profunzime. La fel, recomandarile spun ca inainte de hidratarea pielii este important sa o exfoliam, pentru ca toate celulele aflate la suprafata pielii sa fie inalturate si sa lase un strat de piele curat, proaspat la suprafata. Produsele cosmetice pentru exfoliere pot fi realizat hand-made, prin amestecarea unui ingredient dur (cafea macinata, zahar, malai) cu uleiuri (masline, cocos, etc) sau pot fi cumparate. Produsele cosmetice comandate online de pe site-ul oficial Sabon, pentru exfoliere, imi fac pielea atat de moale si de fina la atingere incat m-am declarat fana numarul 1 a exfoliantelor Sabon.  Alt produs si gama magazinului de cosmetice Sabon de care sunt dependenta este peria de baie. O folosesc tot pentu exfolierea pielii prin tehnica numita dry brushing, puteti afla mai multe despre aceasta tehnica pe internet.

In ceea ce priveste hidratarea pielii, dupa ce imi exfoliez pielea si fac dus, pe perioada verii imi place sa folosesc un produs cosmetic atipic, si anume gelul serbet de corp. Este perfect pentru perioada verii deoarece are o textura usoara, se absoarbe rapid in piele iar partea mea preferata este ca il pot tine in frigider, pentru o senzatie racoroasa in timpul aplicarii.

Ingrijire pentru toti, marca Sabon

produs cosmetic hidratareCeea ce ma incanta la Sabon este gama variata de produse cosmetice atat online cat si offline. Au produse pentru intregul corp, atat pentru femei, barbati cat si domnisoare cat si produse pentru casa. Magazinul de cosmetice ofera tot ce poti avea nevoie pentru casa si familie, de la produse cosmetice la accesorii, obiecte de decor si detergenti pentru textile, pentru a-ti crea atmosfera perfecta in interiorul caminului tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *