Pareri despre produse

Ceasurile barbatesti sport sunt pentru oameni dinamici! Tu ai purta unul?

ceasuri sport barbatesti

Sunt un barbat activ! Iubesc sportul sub orice forma, dar mai ales cel practicat in aer liber, pentru ca e ceva intr-o sala plina de oameni transpirati care nu ma incanta deloc. Poate e vorba de aglomeratie, poate de lipsa aerului curat sau poate sunt de vina aparatele care transforma miscarea in ceva mecanic, lipsit de libertatea miscarii propriu-zise. In orice caz, nu exista zi in care sa nu practic indemnul pe care il auzi aproape oriunde, cel legat de minimul de 30 de minute de exercitii fizice zilnic.
Nu trebuie sa fii intr-o forma fizica de invidiat sau sa faci performanta pentru a reusi sa te misti si sa scapi putin de stresul pe care doar sedentarismul ti-l ofera. Munca la birou, problemele personale, energia negativa; totul se poate rezolva prin putina miscare, care sa iti oxigeneze creierul si care sa iti puna ordine in ganduri. Cu toate acestea, de fiecare data cand ma pun in miscare respect cateva conditii de la care nu ma abat niciodata: am intotdeauna apa la mine pentru a ma hidrata si pentru a compensa pentru toti electrolitii pierduti in urma efortului fizic, am grija sa am o alimentatie sanatoasa, am un echipament specific sezonului in care practic exercitiile fizice si am intotdeauna la mine un ceas barbatesc sport.
Nu stiu de ce, dar m-am obisnuit sa port un model de ceasuri barbatesti sport, nu doar pentru a ma uita la el si pentru a vedea ora, desi si acest aspect este foarte important, ci mai mult pentru functiile numeroase care imi sunt de un real ajutor atunci cand fac sport

De ce imi este folositor un ceas barbatesc sport?

Functiile unui ceasurilor sport barbatesti, de care spuneam, imi sunt de un real ajutor de fiecare data cand practic o anumita activitate fizica. Printre acestea se numara:
• Cronometrul pe care il are ceasul sport barbatesc pe care il port, de exemplu, imi este indispensabil, si il folosesc ori de cate ori trebuie sa practic o anumita miscare pentru un anumit timp sau pentru cand incerc sa masor in cat timp parcurg o anumita distanta.
• Alarma unui astfel de ceas este din nou vitala, pentru ca ma poate anunta cand trebuie sa ma opresc din a face o anumita activitate sau cand e momentul sa schimb un anumit tip de exercitiu
• Iluminarea unui astfel de ceas este o alta caracteristica extrem de importanta, pentru ca in anumite perioade ale anului, precum vara, prefer sa ies la o alergare seara tarziu, cand este mai racoare, iar lumina ceasului ma ajuta sa il pot observa chiar si in conditii dificile
• Rezistenta este, nu in cele din urma, ideala pentru momentele in care merg pe bicicleta, pentru ca se intampla de multe ori sa mai cad cu ea, iar un ceas normal s-ar zdrobi usor daca as ateriza pe el

De unde mi-am luat alt ceas sport barbatesc?

ceasuri sport barbatesti

Cele de sus sunt doar cateva dintre avantajele pe care mi le-a adus ultimul ceas barbatesc sport pe care l-am avut, inainte sa il pierd fara urma, acum cateva zile. Din acel moment, mi-am dat seama ca am nevoie cat mai rapida de un nou tip de ceas barbatesc sport pentru a-l inlocui pe cel pe care l-am pierdut.
Astfel, am apelat la magazinul online bTime, unde am gasit peste 100 de modele de ceasuri sport barbatesti, dintre care sa aleg unul mai bun decat cel pe care l-am avut. Oferta bTime avea preturi avantajoase pentru multe tipuri de ceasuri, iar faptul ca erau garantat originale a fost un mare plus pentru mine, care eram dispus sa investesc un buget maricel pentru un astfel de ceas sport barbatesc. La bTime am gasit exact modelul pentru un dinamism fara limite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *