Turism

Cloramina T – dezinfectantul de baza al piscicultorilor

Cloramina t

Detinatorii afacerilor din domeniul acvaculturii trebuie sa fie constienti de faptul ca fermele piscicole pot evolua, numai daca pestii cresc intr-un mediu curat si ingrijit in mod frecvent. Aliatul de baza al detinatorilor de ferme piscicole consta in dezinfectantul Cloramina T, care ucide microbii si indeparteaza impuritatile intr-un mod eficient, ceea ce nu poate fi decat benefic pentru dezvoltarea afacerii dumnevoastra.

Ce este dezinfectantul Cloramina T?

Inainte sa incepeti sa folositi dezinfectantul Cloramina T trebuie sa cunoasteti cateva aspecte de baza ale acestui produs:

 • Acest dezinfectant este cunoscut ca si P-Toluen-Clorsulfonamida Sodata
 • Cloramina T este un dezinfectant care se regaseste sub forma de pudra alba cristalina
 • Acest dezinfectant este solubil in apa, fiind folosit ca si bactericid, oxidant si dezodorizant.
 • Cloramina T este un compus oganic, care se realizeaza prin procesul de clorurare la atomul de azot al amidelor, aminelor, sulfonamidelor, iminelor si imidelor, fiind caracterizat de un efect antiseptic puternic si avand proprietati antioxidante.
 • Uneori, acest tip de dezinfectant se utilizeaza si in cazul ranilor si pentru tratarea apei de baut, intrucat are o actiune sigura impotriva microorganismelor patogene, asa cum sunt bacteriile Gram (atat cele pozitive, cat si cele negative), virusi, bacterii sporulate, fungi si asa mai departe.
 • De asemenea, Cloramina T se mai foloseste si in scopul decontaminarii diverselor suprafete si obiecte din spatii private, in zone de sanatate publica, dar nu in spitale, in indutriile alimentare si in cele de preparare a furajelor pentru animale.
 • In plus, acest dezinfectant este ideal pentru a curate suprafetele unde se produc furajele sau pe care se transporta acestea.

In magazinele specializate care comercializeaza acest tip de dezinfectant, el poate fi gasit sub forma de saci de 6 kg sau de galeti de 26 kg, in functie de necesitatile dumnevoastra.

Ce alte informatii trebuie sa stiti inainte sa folositi dezinfectantul Cloramina T?

Inainte de utilizarea acestui tip de dezinfectant este bine sa aveti in vedere urmatoarele lucruri:

 • In primul rand, cel mai important lucru este sa cititi prospectul inainte de utilizare
 • Apoi, ar fi indicat sa cereti parerea unui specialist in legatura cu modul in care doriti sa folositi acest produs
 • Cand utilizati Cloramina T nu il amestecati cu alti acizi sau agenti de curatire
 • Atunci cand aplicati acest dezinfectant, aplicati-l pe suprafete curate, bine clatite
 • Pastrati-l in locuri uscate, ferite de razele soarelui, la temperaturi cuprinse intre 15 si 25 de grade Celsius, unde sa nu se afle alte alimente, bauturi sau furaje pentru animale sau pesti.

Dezinfectantul Cloramina T are un continut de peste 25% de clor activ si trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand il utilizati, deoarece este nociv in caz de inghitire, putand provoca arsuri. Apelarea la parerea unor specialisti este imperios necesara, inainte sa folositi acest tip de dezinfectant, care distruge bacteriile si lasa fermele piscicole curate, perfecte pentru cresterea pestilor la standarde europene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *