fashion si shopping

Comenzile de cizme de dama explodeaza in August, atunci cand preturile scad mult

cizme dama

cizme dama ieftine

Regulile comertului online sunt proprii, sunt altele, sunt influentate de comportamentul de consum si speculeaza de multe ori lucruri pe care clientii le gandesc sau le fac. Nu stau altfel lucrurile nici in cazul cizmelor de dama, care in August sunt atat de ieftine incat ar fi pacat ca doamnele si domnisoarele sa nu comande macar o pereche. Cizmele de dama din online sunt si cizme de vara, care lasa pielea sa respire si care coloreaza piciorul pana mai sus de glezne, si sunt incluse la gramada in promotiile pe care multe femei le asteptau si care vizeaza cizmele de femei, in majoritatea lor cizme de iarna.

De ce sa nu profite toate clientele magazinelor online de momentul in care cizmele sunt ieftine?

Cum arata si cum se prezinta cizmele ieftine si bune de pe magazinele online?


cizme ieftine

E August. Pamantul mai are putin si crapa de caldura. Cizmele imblanite sunt imposibil de purtat acum, dar nu este vorba despre purtarea lor imediata, ci despre cumpararea lor si purtarea lor incepand cu luna Decembrie. Numai patru luni despart momentul cumpararii online de cizme de dama la un pret la jumatatea lui X lei, fata de momentul in care aceste cizme costa dublul lui X.

Practic, o investitie mica in August impiedica femeile sa cheltuie chiar si de 4 ori mai mult in luna Decembrie, luna cand bugetul alocat cadourilor risca in acest fel sa se destrame!

Femeile au la dispozitie o perioada limitata sa se hotarasca asupra unor cizme si sa actioneze apasand butonul de comanda de pe Modlet.ro sau de pe orice alt magazin online de incaltaminte care practica preturile mici intotdeauna, fiindca asa le este specificul. Ele au de ales intre:

  • Cizme de femei, pentru iarna, cu talpa joasa, in culori vii si parca dintr-un bloc comun – sunt foarte cunoscute si este o moda in a le purta pana la refuz, pe timp de iarna
  • Cizme de dama care acum sunt ieftine, dar care atunci vor fi foarte scumpe: cizme cu blanita decorativa in exterior si imblanite si pe dinauntru
  • Cizme ieftine de dama care sunt imblanite pe dinauntru si sunt clasice in rest
  • Cizme de dama care merg purtate la evenimentele deoarece au tocurile mai mari, culorile mai vii si sunt lungi pana la genunchi, astfel incat sa faca parte in mod activ din vestimentatiile de dama elegante, rafinate, chic

Cizmele de vara sunt incluse si ele intr-o promotie de neuitat

cizme dama

Cizme de vara care acum sunt ieftine au perforatii, sunt ori din piele ori din material textil, au fermoar, au curea, au tot ce le sta in putinta pentru a reprezenta un hibrid intre incaltaminte si accesoriu estival.

Si daca magazinele online (Modlet.ro cu siguranta, poate si celelalte) introduc toate cizmele de dama intr-o promotie apropiata de insemnatatea unei lichidari de stoc, de ce sa nu profite femeile si sa obtina cizme de vara care inca o luna sau o luna si jumatate sa fie purtate in asociere cu cele mai tari outfit-uri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *