Stil de viata sanatos

Cosmeticele bio – solutia pentru un tratament facial sanatos si natural

cumi iti dai seama daca un produs bio este certificat

Produsele bio exista inca din antichitate, atunci cand nu existau conservanti, coloranti sau diferite ingrediente toxice. Noi iti spunem acum cateva motive pentru care trebuie sa alegi produsele cosmetice bio in locul celor pe care le folosesti acum.

Produsele bio  sunt compuse din ingrediente 100% naturale

Una dintre principalele ingrijorari atunci cand vine vorba despre cumpararea unor produse si cosmetice bio este daca acestea sunt cu adevarat 100% naturale. Asta pentru ca suntem asaltati, oriunde ne-am duce, de etichetele pe care scrie mare si ingrosat BIO. Ei bine, in primul rand, trebuie sa va orientati spre magazinele de specialitate, in ale caror produse sa aveti cu adevarat incredere.

Produsele bio nu contin parfumuri artificiale, parabeni sau alte substante chimice care iti pot dauna. Citeste cu atentie eticheta, iar daca produsul are ceva chimic in compozitie, inseamna ca nu este chiar bio.

Ingredientele 100% bio au beneficii asupra pielii noastre, deoarece patrund in profunzime si ne hidrateaza si protejeaza mai bine pielea decat ingredientele “artificiale”.

Iti ofera protectie UV

Poate ca nu stiai acest lucru, insa produsele bio chiar protejeaza pielea de razele nocive ale soarelui, mult mai bine decat produsele sintetice.

Elimina efectele toxice ce ti-ar putea dauan

Daca te-ai obisnuit pana acum sa folosesti produse cosmetice cu ingrediente chimice, afla ca tenul ti-a fost afectat si ca mai ai substante chimice in piele. Cosmeticele bio au rolul de a elimina toxinele din piele, precum pesticidele, ierbicidele sau fertilizatoarele sintetice, care ajung pe tenul tau din aer. Produsele bio sunt pline de antioxidanti, care te ajuta sa ai o piele frumoasa si detoxifiata.

Le poti folosi in cazul in care ai o piele sensibila

Daca ai pielea sensibila, cu siguranta dermatologul ti-a recomandat deja sa renunti la produsele chimice si sa le alegi pe cele bio. Produsele bio nu iti afecteaza deloc tenul, nu iti da alergii si nu contin conservanti chimici care duc la inrosirea si inflamarea tenului.

Pielea sensibila a bebelusilor necesita o ingrijire speciala si nu este indicat sa folosesti pentru acestia produsele pline de chimicale, ci produsele 100% naturale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *