fashion si shopping

Cu ce ne incaltam in anotimpul racoros? Cu cizme de dama elegante!

cizme dama

Suntem in ultima luna a verii, deci trebuie sa ne pregatim pentru urmatoarea sesiune de shopping. In anotimpul racoros doamnele si domnisoare isi doresc, in continuare, sa isi patreze un stil elegant plin de feminitate, chiar daca nu-si vor mai putea pune in evidenta bronzul. Ca acest lucru sa se indeplineaca femeile vor avea nevoie de cizme de dama din piele naturala ce le vor pune in valoare caracterul si personalitatea.

Pielea naturala este materialul plin de eleganta, acesta fiind dintre cele mai bune calitativ. Marii designeri aleg cu precadere acest tip de material, atat in confectionarea perechilor de incaltaminte, cat si in cea a pieselor vestimentare. In plus, pielea naturala este durabila si usor de intretinut, ceea ce inseamna ca cizmele din piele achizitionate acum vor putea fi purtate si in anii urmatori.

Reprezentatele sexului frumos pun foarte mult accest pe calitate si confort, iar cizmele de dama din piele se incadreaza perfect in cerintele pe care femeile le au. Insa, nu sunt singurele necesitati ale doamnelor si domnisoarelor, cand vine vorba despre cizmele de dama. O alta cerinta este ca aceste cizme din piele sa fie in conformitate cu cele mai noi tendinte.

Ce cizme de dama din piele se poarta in toamna-iarna anului 2016?

Moda este marea pasiune a tuturor femeilor, ele adopta trendurile la stilul vestimentar personal si isi creaza tinutele ghidandu-se dupa anumite reguli pe care le dicteaza designerii. Toate piesele vestimentare si perechile de incaltaminte sunt alese in functie tendinte, urmand ca acestea sa fie integrate in garderobele feminine.

Asadar, iata care sunt cizmele de dama din piele naturala care se poarta in sezonurile racoroase ale anului 2016:

  • Combinatie de piele intoarsa si piele lucioasa – aceasta combinatie a materialelor de calitate superioara este in topul tendintelor anului 2016. Deci, cizmele de dama alese trebuie sa fie confectionate atat din piele intoarsa, cat si din piele lucioasa, acest model fiind de o eleganta extravaganta, in special daca cizmele alese au si toc cui

cizme dama

  • Cizme de piele cu toc patratos – tocul patratos este foarte popular in acest an. Acest model de cizme de dama cu toc patratos vor putea fi purtate cu usurita la locul de munca pentru ca sunt foarte confortabile si, indiferent de cate ore petreceti la birou, acestea va ofera lejeritate in miscare

cizme dama piele

  • Cizme „de calarie” – sunt un model foarte elegant si foarte confortabil, avand talpa joasa. Aceste cizme din piele sunt tipice celor de calarie si se potrivesc oricarei tinute, mai putin celei formale

cizme dama piele naturala

Oricare dintre aceste modele de cizme de dama din piele le puteti alege, acestea fiind cele ce stau in topurile trendurilor sezonului rece al anului 2016.

Pentru ca timpul este pretios, puteti achizitiona cizmele de piele prin intermediul internetului. Un magazin online ce ofera o colectie variata de cizme de dama care include si modelele mentionate mai sus este The5thElement.ro. In cadrul acestui magazin online veti regasi cizme de dama confectionate doar din piele naturala cu care va veti putea intregi tinutele sezonului racoros al anului 2016.

Asadar, bucurati-va ca se va apropia toamna in curand, cizmele potrivite va asteapta pe The5thElement.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *