Auto

Cu o baterie auto de calitate pentru Hyundai-ul tau nu vei ramane pe drumuri

baterie pentru hyundai

Ca orice om din randul lumii ne trezim de dimineata, ne facem toaleta, ne imbracam in viteza, bem cafeaua si pornim spre serviciu. Altfel nu se poate. Ferice de cei care au o masina, mai ales de cei care au o Hyundai, pentru ca bateria auto e rezistenta si nu prea ii lasa la greu. Ne indreptam spre ea, o pornim si plecam la drum, pentru a fi parte din niste serpi lungi ale caror vertebre sunt autoturismele – una galbena, una rosie, una albastra, una neagra si tot asa. La pornirea masinii, chiar daca nu am dat foarte mare importanta, bagam totusi de seama ca electromotorul nu s-a invartit ca in alte dimineti. Totusi, i-am dat bice, pentru ca nu voiam sa intarziem la munca.

Stand in trafic, cu nervii intinsi, de sub capota masinii se simte prezenta unui miros de sulf. Inaintam cativa metri, radio-ul se stinge subit, luminile din bord palpaie, masina incepe sa trepideze, mai inaintam cativa metri si tragem pe dreapta. Nici nu apucam sa ducem la bun sfarsit manevra ca motorul se si opreste. Iesim din masina, cautam sub capota, in preajma emblemei Hyundai, manerul de deschidere. Tragem capota, simtim si mai intens mirosul de sulf si ne uitam la bateria auto. Aceasta este deformata si prezinta umflaturi. Masina nu mai porneste, am intarziat deja la birou, ce ne facem? Punem mana pe un telefon, cautam un magazin online care comercializeaza baterii auto pentru Hyundai, ii spunem reprezentantului unde suntem si ni se comunica ca intr-o ora este langa masina cu o baterie auto pentru Hyundai. Surprinzator! Si noi speram ca nu mai ajungem la serviciu.

Bateriile auto pentru Hyundai sunt la distanta de cateva click-uri

In timp ce discutam cu reprezentantul magazinului, acesta ne solicita niste informatii pentru a sti ce baterie auto se potriveste Hyundai-ului nostru. Amanuntele de care se tine cont atunci cand se schimba bateria auto constau in urmatoarele:

baterie hyundai

  • Anul de fabricatie al masinii
  • Capacitatea cilindrica a motorului
  • Numarul de consumatori electrici de pe masina
  • Nivelul de dotare
  • Tipul de combustibil folosit la alimentare
  • Regimul de exploatare al masinii

In cele din urma, dupa 60 de minute de la data efectuarii comenzii, un reprezentant al magazinului online ajunge la masina. Procesul pe care il efectueaza este urmatorul:

  • Nu ne lasa cu bateria auto pentru Hyundai in brate, ci o monteaza
  • Verifica instalatia electrica a masinii
  • Ne inmaneaza certificatul de garantie al bateriei auto pentru Hyundai, care este valabil doi ani

Pornim masina si ne indreptam spre serviciu. Nu am intarziat foarte mult. Asadar, nu a fost necesar sa lasam masina pe marginea drumului si sa ne indreptam catre cine stie ce reprezentanta de baterii auto, ci tot ce a trebuit sa facem a constat intr-o cautare rapida pe internet a cuvintelor „baterie auto Hyundai”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *