Uncategorized

Cum a patruns Vertu in Romania? Cine are acces la acest tip de tehnologie-bijuterie?

Un telefon Vertu este o pretioasa mostra de tehnologie care se imbina in mod inedit cu somptuozitatea materialelor pretioase si finetea lucrarii artizanale. De aceea, un astfel de telefon nu este accesibil oricui, deoarece esta ca o opera de arta cu semnatura artizanului, care poate fi cumparata doar de un om cu adevarat fermecat si pasionat de aceasta impletire artistica si tehnologica. Cei care sunt intr-adevar interesati de aceste telefoane de lux, pot acum accesa pagina online pentru telefoanele Vertu din Romania, pentru a decoperi cum o lume confectionata din cele mai bune materiale li se deschide in fata.

Colectiile Vertu disponibile in Romania sunt fermecatoare! Care sunt acestea?

Asa cum ii sta bine oricarui producator de obiecte de lux sau unui artist care are deja numeroase opere realizate, producatorii Vertu aduc in Romania colectii de produse consacrate, precum si cele mai noi inovatii din domeniul telefoniei. Telefoanele Vertu din Romania sunt cele din urmatoarea lista:

vertu romania

  • Aceasta colectie deja consacrata pentru domeniul telefoniei mobile este o redutabila compilatie de rafinament si maiestrie, imbinand toate componentele necesare unui telefon mobil clasic cu materialele inedite precum otelul inoxidabil sau zirconiul, sau deja cunoscutul ecran din cristale de safir. O mostra clasica de meticulozitate, telefonul Signature este bijuteria Vertu adusa in Romania pentru toti pasionatii de lucruri inedite.
  • Signature Touch. Tehnologia avansata a ajuns deja sa transforme designul clasic intr-unul modern, ultra-performant, care pastreaza eleganta colectii Signature. Printre materialele care il compun, titaniul ii ofera durabilitate impotriva oricarui soc, iar pielea finisata de mana ii confera o sensibilitate deosebita la atingere, pentru a fi precum o mana de fier intr-o manusa de catifea.
  • Un pas mai departe in domeniul tehnologic a insemnat si o continuare a traditiei elementelor rafinate, precum materialele de cea mai buna calitate si de o durabilitate incontestabila, constructie din imbinarea fiecarei piese in parte, precum si o acoperire inedita cu o piele de vitel, preluata dintr-o tabacarie cu traditie din Alpi. Din punct de vedere tehnologic, colectia Constellation a aduc pasionatilor de Vertu din Romania un smartphone la cele mai inalte capabilitati performative, carora li se adauga toate caracteristicile pline de finete are materialelor care compun aceste telefoane.
  • Ultima colectie adusa de Vertu in Romania, Aster este si cea mai capabila din punct de vedere tehnologic. Cu un design modern si fresh, o cromatica vie si rafinata, precum si materiale durabile si de cea mai buna calitate, telefoanele Vertu Aster sunt ultima moda de telefoane de lux propusa de Vertu in Romania.

 

Care sunt beneficiile aduse de un telefon de lux Vertu?

Cei care achizitioneaza un telefon precum Vertu in Romania vor descoperi o serie de avantaje ale acestor telefoane de lux, precum:

  • Eleganta a stilului
  • Tehnologie de top
  • Materiale calitative si durabile
  • Tehnologie-bijuterie

Preferintele clientilor Vertu sunt luate in considerare pentru orice tip de model din cele patru colectii, iar aceste telefoane de lux pot fi personalizate pentru ca cel care le va folosi sa aiba o opera de arta in propriul sau buzunar, semnata de insusi artizanul care a confectionat-o cu multa rabdare si pasiune special pentru cineva care va sti sa ii recunoasca adevarata valoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *