Uncategorized

Cum am ajuns sa lucrez cu o firma de contabilitate din sectorul 6 al Bucurestiului?

contabilitate sector 6 Bucuresti

Dintotdeauna mi-am dorit sa fiu propriul meu sef si sa muncesc doar pentru mine, asa ca mi-am deschis o firma de constructii. Cunosteam domeniul, lucrand de foarte mult timp, inca de cand mi-am terminat studiile, si eram foarte sigur ca nu o sa intampin nici un obstacol. Insa nu este la fel de usor precum imi imaginam, existand foarte multe cheltuieli si facturi de intrari, de iesiri, extrase de cont etc., am avut o perioada destul de stresanta in care imi faceam griji.

firma de contabilitate sector 6 Bucuresti

Nu ma puteam concentra asupra dezvoltarii afacerii pentru ca trebuia sa indeplinesc alte atributii ce nu tineau de cunostintele mele generale. Asa ca am angajat 2 contabili, inca firma nu se dezvoltase si aveam doar 25 de angajati. Pe parcurs mi-am dat seama ca acesti doi contabili nu ma ajuta si ca as putea folosi salariile lor, imense, in alte scopuri.

Am luat cea mai buna decizie: O firma de contabilitate ce activeaza si in sectorul 6

Nu pot spune ca cei doi contabili nu isi faceau treaba, insa aveam nevoie de o firma de contabilitate care in timp sa imi devina partener pe care sa ma pot baza oricand am nevoie.

contabilitate sector 6 Bucuresti

Intr-un final niste cunostiinte mi-au recomandat firma de contabilitate ce ofera servicii si in sectorul 6 al Bucurestiului, sediul firmei fiind localizat in acest sector. Contabilicesc.ro se numeste si astazi imi ofera servicii complete de contabilitate si, in plus:

  • Cotabilicesc.ro este o firma de contabilitate formata din persoane tinere, profesioniste si experte in domeniul serviciilor de contabilitate. M-a atras foarte mult ideea de a lucra cu persoane pasionate de ceea ce fac
  • Am scapat de griji si mi-am putut continua activitatea in ceea ce stiu eu sa fac mai bine, astfel mi-am putut dezvolta afacerea si profiturile au inceput sa se simta. Singurul activitate pe care o am acum in legatura cu contabilitatea este aceea de a trimite celor de la Contabilicesc, o data pe luna, facturile de intrare si iesire
  • Primesc sfaturi in legatura cu orice problema legata de domeniul legislativ. Cei din echipa Contabilicesc sunt specialisti, cunoscand schimbarile care se produc periodic in domeniul legislativ si ma indruma de fiecare data

Datorita acestei firme de contabilitate din Bucurestiul sectorului 6 m-am putut ocupa de ceea ce eu stiu sa fac mai bine si astfel mi-am dezvoltat afacere, iar profiturile nu au intarzia sa apara.

Contabilicesc.ro mi-a oferit posibilitatea de a-mi desfasura activitatea exact asa cum imi doresc, iar astazi sunt un ajutor si un partener de incredere al afacerii mele.

firma-contabilitate-sector-6Pe parcurs am descoperit in Contabilicesc.ro un partener de incredere, discretia fiind una dintre marile calitati ale acestei firme de contabilitate din sectorul 6. „Secretele” firmei mele au trecut prin „mainile” acestor contabili experti, la fel cum au trecut si facturile de intrari – iesiri si extrase de cont, insa Contabilicesc mi-a demonstrat ca nimic din ceea ce se intampla nu trece de ei, astfel mi-au castigat increderea deplina.

Recomand aceasta firma de contabilitate numita Contabilicesc.ro tuturor celor ce isi doresc sa aiba alaturi un partener de incredere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *