fashion si shopping / Media / Pareri despre produse / Recenzii personale

Cum facem ca machiajul de mireasa sa dureze intreaga zi!

Aplicarea corecta a machiajului de mireasa este un lucru dar sa aplici machiajul astfel incat sa reziste intreaga zi este altceva. Daca nu apelezi la un make-up artist atunci macar produsele necesare trebuie sa ti le achizitionezi.

Recomandarea mea este Alina Boitor (www.alinaboitor.ro)

Pentru a avea cel mai bun rezultat in aplicarea unui machiaj de mireasa, combina un primer adica o baza de machiaj cu produse rezistente la apa, acest lucru iti va asigura un machiaj de lunga durata.

Pe pacursul zilei, miresele infrunta multe probleme cu machiajul. Cea mai comuna problema legata de make-up este transpiratia fetei. Transpiratia nu numai ca distruge machiajul dar face ca tenul sa fie stralucitor.

Aplicarea unei baze de machiaj este un pas urias in realizarea unui machiaj de mireasa. Primerul creaza un strat bariera intre piele si machiaj. Unele dintre noi, cu tenul gras, trebuie sa folosim, inainte de primer, si o solutie tip toner care opreste transpiratia fetei. O alta optiune este aplicarea produselor de make-up waterproof. Suna ciudat, mai ales pentru fonduld e ten, dar ele exista. Cand va cumparati produse verificati bine eticheta, daca scrie “12H” sau “24H”  atunci au o formula waterproof, rezistenta la transpiratie. Acest lucru este valabil nu numai pentru fondul de ten dar si pentru fardul de ochi.

Pentru miresele care au probleme in alegerea corecta a bazei de machiaj sau a fondului de ten asigurati-va ca ati inteles foarte bine timpul de ten pe care il aveti. Apelati la un make-up artist profesionist care va va sfatui exact ce nuanta si ce tip de fond de ten este compatibil cu tenul vostru.

Daca aveti un ten uscat folositi un fond de ten cat mai cremos. Pentru un ten normal puteti aplica aproape orice tip de fond te ten, cremos, lichid sau pudrat. Tenul gras trebuie sa stea departe de fondurile de ten cremoase. Pudra functioneaza foarte bine pe tenul gras, absoarbe uleiul in exces si rezista intreaga zi.

Pentru ca un machiaj de mireasa sa reziste intreaga zi aplicati intai un toner, apoi solutia pentru oprirea transpiratiei (daca tenul o cere), urmata de primer-baza de machiaj, apoi aplica, fondul de ten.

Intordeauna amintiti-va sa luati cu voi un pic de pudra sau fond de ten in cazul in acre aveti nevoie de un mic retus.

Machiaj de mireasa

Machiaj de mireasa
Machiaj de mireasa
Machiaj de mireasa
Machiaj de mireasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *