fashion si shopping

Cum iti dai seama daca el este interesat de o relatie serioasa cu tine?

O relație serioasă este caracterizată de acordul a două persoane de a se implica și dedica acestui angajament.

De asemenea, cele două persoane implicate într-o relație trebuie să fie dispuse să depășească orice dificultate care s-ar putea să apară în viitor.

Partenerii trebuie să lucreze împreună, permanent, pentru a face relația să funcționeze, nu să apară doar când lucrurile merg bine și să dispară la primul semn de necaz.

De aceea, relațiile pot duce la nenumărate incertitudini și îi pot face pe parteneri să caute încurajare permanentă că totul e bine, lucru care îi poate face să pară disperați.

La începutul oricărei relații, întrebarea pe care și-o pun cu toții este dacă persoana cu care au ales să aibă o relație este serioasă sau nu.

Așadar, ai aici cele 5 semne pe care ar trebui să le vezi daca el este interesat de o relatie serioasa cu tine .

1. Atenția

Aproximativ 80% din comunicare este non-verbală și felul în care cineva interacționează cu tine îți va spune mult mai multe despre intențiile sale decât orice altceva.

O persoană serioasă, care într-adevăr caută o relație la fel de serioasă cum îți doreti tu îți va oferi toată atenția sa în momentul în care sunteți împreună.

O astfel de persoană nu se va uita peste umărul tău, nu se va juca pe telefon, nu va fi distras de altcineva sau de altceva și nu va fi neliniștit.

Îți va oferi toată atenția sa, va fi interesat de ceea ce spui și acest lucru îl vei putea observa chiar din limbajul corpului său – o postură relaxată, mult contact vizual și o atitudine care arată că persoana respectivă nu se grăbește să plece.

Felul în care va interacționa cu tine te va face să simți că partenerul apreciază compania ta și vei simți că timpul trece foarte ușor și rapid când sunteți împreună.

În schimb, dacă după câteva întâlniri romantice partenerul nu pare să-și amintească nimic despre tine sau din ce i-ai spus, dacă mereu pare că se grăbește să ajungă undeva sau este, pur și simplu nepăsător, atunci poți să spui că nu este serios.

Nu te mai duce la întâlniri cu o astfel persoană și concentrează-ți atenția asupra căutării unui partener care să-ți ofere respectul și atenția pe care le meriți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *