Pareri despre produse

Cum mi-am deschis propria afacere? Am inceput prin a cumpara produsele de unghii false en gros si…

produse unghii false en gros

Fac parte dintre reprezentantele sexului frumos foarte greu de fidelizat de catre saloane. De ce? Sunt mult prea aiurita pentru a-mi face programari din timp si chiar daca mi-as face, de cele mai multe ori apar alte lucruri neprevazute care nu ma lasa sa onorez programarea. In fine, chiar si asa, pentru femei prima impresie este foarte importanta, iar o manichiura perfecta este cea mai buna carte de vizita. Si, pentru ca mainile noastre sunt ca o carte de vizita, ele trebuie sa arate ca iesite din cutie de fiecare data. De cativa ani, obosita sa tot alerg prin saloane, mi-am deschis un mini-salon la mine acasa. Primul pas? Mi-am cumparat produse de unghii false en gros.

De ce produse de unghii false en gros am avut nevoie la inceputul afacerii mele

Manichiura nu se rezuma doar la colorarea unghiilor si exista un intreg proces pe care femeile trebuie sa-l urmeze pentru o manichiura completa. Ei bine, de cand au aflat ca am urmat un curs de manichiura, prietenele mele au inceput sa se “programeze” in a-mi face vizite la domiciliu, asa ca am avut nevoie de produse de unghii false angro, ca sa le satisfac si lor mofturile, dar si mie, creativitatea.
produse unghii false en gros
Am apelat la produsele de cosmetica engross intrucat, pentru ca am foaaarte multe prietene, daca as fi luat produse singulare, nu as fi iesit deloc convenabil ca pret. Vreti sa stiti ce produse de unghii false en gros mi-am luat si, mai ales, de unde? Dintr-un magazin online de tip angro mi-am comandat urmatoarele produse unghii false angro:
• Desigur, nelipsitele unghii false, transparente sau french, pentru cele mai pretentioase
• Gel colorat pentru unghiile false sau gel colorat cu sclipici, la fel, pentru cele care vor sa iasa in evidenta intr-un mod placut
• Primer pentru unghii false, pentru ca fara el nu ma descurcam deloc
• Capat freza si pile buffer, dar si lipici
• Tipsuri pentru unghiile false
Da, am avut nevoie de aceste produse, iar pretul lor nu a fost deloc unul ridicat, tocmai pentru ca am luat produse pentru unghii false angro! Acum, acest lucru mai este o joaca, pentru ca am o mica afacere referitoare la intretinerea unghiilor clientelor mele.
Si, daca la inceputul articolului va spuneam ca sunt o clienta foarte greu de fidelizat, acum pot spune despre clientele mele faptul ca am reusit sa le… fac sa vina si a doua oara. Le-am intrebat de ce si mi-au spus doua motive: mana de lucru excelenta si folosirea produselor de unghii false de inalta calitate.

Vrei sa incepi o mica afacere? Ia-ti si tu produse de unghii false en gros de la Angroseria

Ia-ti si tu produse de cosmetica engross de la Angroseria si bucura-te de calitate, cantitate si pret excelent! Eu sunt foarte multumita de produsele de unghii false en gros din magazinul online de tip angro, Angroseria. Pe langa asta, si clientele mele sunt foarte multumite de aceste produse, asa ca vi le recomandam cu incredere si voua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *