fashion si shopping

Cum mi-am impresionat iubita cu ajutorul unei bijuterii cu chihlimbar

Stim cu totii cata neliniste ne cuprinde cand zilele se scurg si se tot scurg, iar noi nu le-am cumparat nimic iubitelor noastre de Valentine’s Day.

Anul asta a devenit si mai dificil. Oare sa ii iau ceva de imbracat? Dumnezeule cate haine are..dar nu si cu ce sa se imbrace. Oare sa o scot in oras la o cina? Prea simplu, este o femeie cocheta si speciala, in oras o duc oricum cel putin o data pe saptamana. Si uite asa, idee dupa idee, le scoteam singur din calcul iar zilele treceau.

O bijuterie cu chihlimbar, unicata, pentru unica ta iubita

Si cand spun unica…va asigur ca asa este. Bijuteria, iubita se subintelege. Dar sa va povestesc cum am ajuns sa aleg o bijuterie cu chihlimbar.

Tot sfatuindu-ma cu colegii mei care erau in aceeasi situatie ca si mine, ne-am dat seama cu ce nu putem da gres niciodata: cu o bijuterie! Si navigand pe internet, gaseam doar bijuterii comune, ceea ce ar mai fi primit si multe alte iubite. Acest lucru evident ca nu le mai facea atat de unice, asa ca am luat problema in serios si am spus “Avem iubite deosebite si fermecatoare, trebuie ceva pe masura lor”. Deci urma sa caut un tip de bijuterie ce vabijuteria din chihlimbar poate fi o surpriza placuta pentru ea urma sa fie unica. Si m-am oprit la bijuteriile cu chihlimbar, imediat va explic si de ce.

Pentru cei care nu stiu inca, chihlimbarul:

  • Pentru cel care il primeste sau il gaseste, chihlimbarul inseamna noroc
  • Daruit unei persoane, inseamna ca doreste sa anunte o casatorie
  • Setul de bijuterii din chihlimbar reprezinta o uniune, o legatura stransa

Deci, ce putea mai bine sa reprezinte ce simt pentru iubita mea decat un inel, o brosa, o bijuterie cu chihlimbar?

Asa am ajuns pe site-ul celor de la ariki.ro.

Ariki, profesionisti in bijuterii cu chihlimbar si prieteni de nadejde

Acum urma o alta parte la fel de grea. La ce bijuterie cu chihlimbar ma opresc spre a o cumpara? Din sectiune in sectiune a site-ului, de la cercei si inele cu chihlimbar la brose cu chihlimbar, eram si mai indecis. Insa eram convins ca am gasit bijuterii superbe, care mai de care mai speciale.

bijuterii frumoase pentru iubita taOare sa aleg ceva din zecile brose cu chihlimbar sau unul dintre inele? Gata, aleg ceva din sectiunea inele cu chihlimbar. Sau nu..

Cand am vazut ca nu ma pot opri la ceva anume, am hotarat sa ii contactez pe acestia si sa le cer sfaturi. Nu mare mi-a fost mirarea ca cei de la ariki.ro sa fie prompti telefonului meu si intrebarilor mele si dupa si-au dat seama ce imi doresc eu si ce fel de iubita am langa mine, am hotarat ca va primi un set de bijuterii cu chihlimbar. Doar sunt serios, nu? Vreau o legatura stransa, o uniune.

In cele din urma cu ajutorul celor de la ariki.ro, iubita mea a primit un superb set din bijuterii cu chihlimbar si a fost placut surprinsa ca m-am descurcat singurel (normal ca nu i-am spus de ajutorul primit, va spun doar voua) sa ii fac un cadou atat de special. Si eu am scapat de drumuri prin centrele comerciale, timp consumat si bani cheltuiti (v-am spus ca bijuteriile celor de la ariki au preturi mai mult decat rezonabile in raport cu unicitatea si calitatea lor?)

Deci fie ca va doriti o bijuterie cu chihlimbar pentru dumneavostra sau ca doriti sa o faceti cadou, sau chiar nu sunteti sigur ce va doriti, va recomand cu caldura si incredere ariki.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *