Tehnologie led / Uncategorized

Cum mi-am inceput eu anul nou? Cu un… nou monitor LED, ideal pentru toate activitatile pe care le intreprind

unde gasesc monitoare bune si ieftine

Am pornit de la premisa ca monitorul este dispozitivul cu care interactionez cel mai mult, asa ca un monitor bun imi va influenta direct productivitatea, dar si confortul ochilor pe tot parcursul utilizarii sale. Altfel spus, lucrez in mediul IT si petrec in fata calculatorului peste 10 ore pe zi, ore care mi le doresc deloc obositoare, cu ajutorul unui monitor bun. 2015 a insemnat research, pentru un monitor care sa se potriveasca perfect cerintelor mele. Iar pe 2016… surpriza! Pot spune ca l-am inceput in mod corespunzator, cu noul meu monitor LED.

De ce am ales monitoarele LED? Am avut infinit de multe motive, dar le enumar pe cele mai importante

monitoare led in culori puternice si la oferte avantajoase

Aveam nevoie de un monitor led de foarte buna calitate, care sa fie util, sa aiba un design genial, dar sanu aiba un pret prea ridicat. A fost posibil? Ei bine, surprinzator, dar da! Tehnologia LED o descoperisem cu doi ani in urma si am fost foarte impresionat de avantajele ei, iar in acest an m-am decis sa-mi cumpar monitoare LED. Daca m-au ajutat sau nu, o sa va spun imediat. Mai jos vedeti cateva avantaje pe care le-am avut in urma folosirii monitoarelor LED:

  • Monitorul LED mi-a crescut productivitatea, dat fiind faptul ca este confectionat din materiale extrem de calitative. Chiar daca inainte aveam probleme cu vederea, acum nu imi mai simt deloc ochii obositi dupa ce petrec ore-ntregi in fata monitorului LED
  • Pe langa utilitatea produsului (de necontestat, zic eu), am vrut sa aiba si un design impresionant, iar monitoarele LED nu stau deloc prost la acest capitol. Ele exceleaza si din punct de vedere al design-ului, reusind sa se integreze in orice birou modern sau locuinta
  • Diagonala, rezolutie si timp de raspuns. Acestea sunt doar trei dintre caracteristicile la care monitoarele LED online exceleaza. Sunt sofisticate si prezinta o tehnologie de ultima ora

Monitorul LED… eu l-am vrut pentru office, dar am ramas mut de uimire sa aflu capot fi foarte usor folosite si pentru gaming, ocazional pentru filme si chiar pentru editare video/foto. Asa ca, pentru oricare tip de activitate iti doresti sa achizitionezi acest monitor, fii sigur ca va face fata si se va plia exact dorintelor si nevoilor tale.

Mai mult decat toate avantajele despre care am vorbit deja, daca te sperie gandul ca pretul monitorului ar putea fi ceva mai piperat, ei bine, acum poti sa nu te mai gandesti la asta. Monitoarele LED online vin cu un pret imbatabil, speciale pentru orice buzunar. Totusi, trebuie sa ne gandim ca ele reprezinta o reala investitie si ca nu in fiecare zi trebuie sa cumparam un monitor… Fiti inteligenti si… investiti inteligent!

Te-ai hotarat si vrei monitoare LED? Stii de unde sa le achizitionezi?

Vrei un monitor LED online, dar nu stii inca de unde sa-l cumperi? Renunta la magazinele fizice si la timpul petrecut in ele si adopta si tu varianta online. Vexio.ro, de exemplu, este un magazin online de top, care comercializeaza electronice si electrocasnice de inalta calitate, la preturi foarte mici. Incearca si tu si cu siguranta nu vei ramane dezamagit! Incepe-ti anul in forta, cu monitoarele LED de la Vexio!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *