Social

Cum sa cumperi baterii auto din online fara sa dai gres?

A cumpara o baterie auto care sa isi merite investitia, mai ales cand vine vorba a o achizitiona direct de pe internet, reprezinta 50% sansa sa dai gres! De ce? Este o intrebare pe cat de scurta, pea tat de simpla – tot mai multe magazine cu baterii auto si-au facut aparitia de pe-o zi, pe alta, in mediul online , scopul lor fiind acela de a concura cu brandurile mari, spargand competitia cu preturile mici si calitatea ce lasa mult de dorit.

Este mai mult decat evident ca o afacere cu baterii auto este un business profitabil, mai ales tinand cont ca fiecare conducator auto are nevoie de o astfel de investitie cel putin odata la cativa ani ( daca acumulatorul este unul calitativ!

Asadar, cum sa cumperi baterii auto din online fara sa-ti iei teapa? Ei bine, reteta succesului contine 4 ingrediente!

Tine cont de 4 lucruri cand vei cumpara o baterie auto din online!

baterii auto

Cum spuneam , a cumapara baterii direct din fata calculatorului reprezinta o noua metoda de a face shopping rapid, fara a depune effort si fara a aloca prea mult timp in cautarea acestora. Insa, pentru ca multi dintre cei aflati in situatia ta raman pacaliti in momentul in care cumpara un acumulator auto de pe un anume site, iata de ce trebuie sa tii tu cont:

  • Cauta un magazin online cu baterii auto calitative

A gasi un magazin  cu baterii auto calitative reprezinta primul pas pentru ca investitia ta sa fie una de succes. Cum iti dai seama ca aceasta caracteristica defineste acumulatorii regasiti pe site? Ei bine, trebuie sa stii ca cei mai renumiti producatorii de baterii auto, renumite pentru performanta lor sunt: Bosch, Varta sau Rombat.

Neobat.ro este unul dintre magazinele care merita luat in calcul, mai ales tinand cont de faptul ca aici vei gasi calitatea la cele mai mici  preturi din online

  • Alege tipul de baterie potrivit pentru masina ta

Chiar daca bateria pe care o vei cumpara poarta sigla unui producator de succes, tine cont de faptul ca ea trebuie sa fie potrivita masinii pe care o conduci. Asadar, nu uita ca pentru a fi perfecta, bateria trebuie sa aiba anumite dimensiuni si anumit numar de Ah(capacitate).

  • Alege pe cei care iti livreaza bateria la domiciliu, mai ales fiind vorba despre achizitioanarea sa direct din fata calculatorului

baterii auto online
Pentru ca mediul online este renumit pentru comandarea rapida si intrarea imediata in posesia produselor, alege un site care iti va livra bateria auto la domiciliu! Neobat se ocupa de acest lucru in maximum 2 ore, daca locuiestti in judetul Ilfov sau Bucuresti

  • Alege-i pe cei care ofera garantia acumulatorului auto!

Garantia bateriilor reprezinta unul dintre lucrurile ce nu trebuie uitate. Asadar, daca nu iti doresti ca dupa achizitionarea lor sa mergi la un service specializat pentru a beneficia de acest lucru, atunci ai inca un motiv in plus sa alegi neobat.ro! Specialistii vor verifica instalatia auto, iti vor monta bateria pe loc, la domiciliu, oferindu-ti in acelasi timp si garantia mult dorita!

Citeste aici despre cel mai apreciat producator de baterii din Romania, fabrica Rombat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *