fashion si shopping

Cum sa porti tenisi la constum?

Cum sa porti tenisi la constum

Moda adopta tendinte tot mai casual si unii barbati au inceput sa poarte tenisi la costum. Cand vezi pe cineva in acesta tinuta este evident ca refuza sa mearga la serviciu in tinute neconfortabile, totusi, multi nu inteleg despre ce e vorba, asa ca am decis sa aduc anumite clarificari asupra acestei tinute.

Mie imi place aceasta tinuta, chiar daca altii nu o agreeaza, considerand ca purtatul tenisilor la costum este o greseala in stil deoarece multi nu stiu cum sa poarte tenisii la costum.

Recomandari daca vrei sa porti tenisi la costum:

Recomandari daca vrei sa porti tenisi la costum

  • Fii conservativ in alegerea materialului, a culorilor si a stilului. Tu nu trebuie sa fii incaltat pentru a juca fotbal, basket sau orice alt sport.
  • Materialul: panza sau piele. Evita nailonul, imitatii de piele sau orice alt material sintetic.
  • Culoarea: alege una care se potriveste culorii costumului; poate sa fie din aceasi familie de culori cu cea a costumului. Tenisii trebuie sa fie simpli si de o singura culoare. Prin urmare, talpa cauciucata trebuie sa fie de aceeasi culoare cu materialul din partea superioara.
  • Stilul: poarta o pereche special conceputa pentru a fi purtata la costum, asa ca evita alte tipuri de tenisi. Acestia trebuie sa fie confortabili. Sugestile mele pentru tenisii sunt “slip-on” si de o singura culoare. Modele recomandate: Vans slip ons, Converse All Stars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *