Casa si gradina

Cum sa scazi facturile la utilitati cu ajutorul panourilor solare

panouri solare

Plata facturilor poate fi o adevarata problema mai ales in timpul sezonului rece cand facturile sunt imense. Dar acest lucru se poate schimba daca va achizitionati noile panouri solare cu care ca veti reduce cel putin la jumatate facturile la utilitati.

Panourile solare au un design placut si pot fii amplasate aproape oriunde

panouri solare

Panourile solare sunt cea mai eficienta tehnologie care ajuta la scaderea facturilor si achizitionarea acestora este cea mai buna alegere. Avantajele achizitionarii unor panouri solare sunt  numeroase printre care si urmatoarele:

  • Energia solara este gratuita si inepuizabila
  • Nu ocupa spatiu mult si daca vreti sa economisiti spatiu, acestea pot fi montate si pe acoperis.
  • Scade radical factura la utilitati
  • Produce apa calda chiar si iarna, datorita tehnologiei avansate.
  • Investitia este recuperata in scurt timp
  • Pot fii instalate foarte usor
  • Nu polueaza si ajuta la combaterea acesteia
  • Creste pretul proprietatii dumneavoastra

Daca doriti sa achizitionati panouri solare, trebuie sa stiti ca montarea acestora se face foarte usor, nu sunt foarte multe fire care va pot pune in incurcatura, sunt foarte usor de intretinut, astfel acestea trebuiesc doar sterse de praf din cand in cand si curatate de zapada in timpul iernii. Cel mai important avantaj pe care panourile solare il ofera este faptul ca acestea nu polueaza, astfel sunt diminuate emisiile de carbon in atmosfera dar si deoarece energia solara este gratuita si inepuizabila, puteti scapa de dependenta combustibilor fosili. Aceste panouri sunt realizate din tuburi vidate care impreuna cu un convertor de caldura care obtine temperaturi mari de absorbtie, aesta fiind cel mai eficient toamna si primavara. Aceste tuburi sunt fabricate din cupru si in interior au un agent termic care circula si transfera energia solara la apa. Materialul din care sunt realizate este borosilicat si in interior sunt niste reflectoare care capteaza si concentreaza lumina solara.

Puteti comanda online panouri solare de la InicInstal

Cu ajutorul magazinului online InicInstal puteti comanda online panouri solare la preturi foarte avantajoase. Transportul se realizeaza in maxim 48 de ore si puteti plati si in mai multe rate fara dobanda.  Puteti comanda atat online prin completarea formularului de comanda sau prin comanda telefonica la numarul de telefon  0248 730 930

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *