Uncategorized

Cum se creaza o carte de amintiri a bebelusului

sedinta foto profesionala cu un bebelus

Fotografiile reprezinta cea mai importanta parte a unei carti de amintiri pentru copii. Ar trebui sa alegeti fotografii de foarte buna calitate, semnificative pentru a capta momentele care marcheaza cresterea si dezvoltarea copilului dumneavoastra. Acest lucru va ajuta sa spuneti povestea vietii timpurii a copilului dumneavoastra peste ani.

Puteti alege o tema sau puteti include cate putin din toate. De exemplu, puteti include imagini de cand erati insarcinata, fotografii din spital. Din prima zi cand copilul vine acasa, poze care arata momentele speciale din viata copilului. In acest mod pastrati amintiri precum prima data cand i s-au facut fotografii intr-un studio profesionist precum cel de la https://andreeavelican.com/,  prima data cand a mers in picioare, prima data la tuns, prima joaca cu un animalut, imagini cu membri ai familiei. Fotografiile facute in timpul sarbatorilor si ocaziilor speciale si asa mai departe.

 

Informatii si fotografii despre si dupa nastere

O carte de amintiri a bebelusului ar trebui sa includa o categorie de detalii importante despre nasterea bebelusului. De exemplu, puteti include numele locatiei sau al spitalului, numele medicului si asistentilor, data si ora nasterii, greutatea si lungimea bebelusului la nastere, culoarea parului si a ochilor copilului. Pentru imagini cat mai reusite, apelati la o sedinta foto pentru nou nascuti oferita de catre profesionisti, pentru ca acestia sunt specalizati in crearea celor mai frumoase si mai sugestive imagini artistice ale copilului dumneavoastra.

 

Evidentiati evenimente importante

Puteti avea pagini tematice in cartea cu amintiri care se concentreaza asupra anumitor evenimente sau ocazii. De exemplu, o sectiune dedicata Craciunului, vacantelor de familie sau pentru zile de nastere. Fotografiile pot fi afisate si in grupuri, in functie de teme, nu doar cronologic.

De exemplu, puteti avea o pagina intitulata “joaca cu fratii” care sa contina fotografii facute de-a lungul timpului. Includeti si scurte povestiri care descriu fiecare eveniment.

 

Adaugati decoratiuni

Sa construiti o carte de amintiri pentru bebelusi este o activitate creativa. Distrati-va prin adaugarea de decoratiuni care corespund viziunii artistice proprie. Utilizati decoratiuni care reflecta o tema generala a copilului, cum ar fi autocolante sau imagini cu ursuleti de plus, jucarii, beberoane, suzete, etc.

De asemenea, puteti decora anumite pagini pentru a le completa tema. De exemplu, o pagina din timpul de baitei bebelusului ar putea fi decorata cu bule, ratuste si baloane de sapun.

Luati in considerare utilizarea culorilor pastelate, cum ar fi albastru deschis, roz, verde, bleu.

 

 

Scrieti note, intrari de jurnal sau povestiri haioase

O modalitate de a adauga o nota personala unica unei carti pentru bebelusi este sa includeti faze haioase si povestiri despre copilul dumneavoastra.

Puteti oferi mai multe detalii despre personalitatea bebelusului. De exemplu, sa scrieti despre orice cantece, jocuri, personaje, animale, emisiuni TV etc. pe care copilul le-a placut.

 

Includeti un arbore genealogic
Furnizati o lista sau fotografii ale membrilor apropiati ai familiei. De exemplu, puteti enumera numele parintilor, bunicilor, fratilor, matusilor, unchilor si verilor copilului. Pe masura ce va extindeti familia, poate fi interesant sa va uitati inapoi la inceputurile ei.

Daca sunteti o fire artistica, puteti desena un copac si apoi puteti eticheta membrii familiei pe diferite ramuri.

 

Fiti creativi si distrati-va
Aceasta este creatia dumneavoastra, deci nu ezitati sa adaugati orice alte informatii care se refera la copilul dumneavoastra si pe care doriti sa le capturati in cartea de amintiri.

 

Utilizati un aspect cronologic
Aceasta va arata progresul primilor ani ai copiilor dumneavoastra si modul in care s-au schimbat si au crescut in perioada respectiva. Incepeti cartea de amintiri cu sarcina sau nasterea copilului si continuati-o pe parcursul primilori ani din viata copilului.

Daca v-ati adoptat copilul, ati putea sa incepeti cu formularele de adoptie sau in prima zi cand v-ati intalnit copilul.

Ganditi-va la faptul ca peste ani, o carte cu fotografii si mici povestiri din copilaria celui mic va fi un lucru care va va ajuta sa va intoarceti in timp si sa retraiti amintiri induiosatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *