Bebe

De ce am vrea un carucior Baby Merc si unde il putem gasi?

carucior-whicker-classic-3-in-1-baby-merc-color-9

Cei mai mult dintre parinti, atunci cand vine vorba despre cumpararea unui carucior pentru prichindelul care este „pe drum” ori dupa nasterea acestuia, incep sa isi puna intrebari despre ce model ar trebui, ce caracteristici ar trebui sa aiba caruciorul perfect si cum sa-l recunoasca in gama atat de variata pusa la dispozitia lor atat online cat si offline. Poate fi chiar debusolant sa vezi sute, chiar mii de carucioare prezentate in fata ochilor tai, fiecare avand avantajele si dezavantajele sale. Cum il alegi pe cel perfect pentru nevoile tale si ale copilasului? Greu de zis. Cu siguranta trebuie sa te documentezi despre ce este oferit pe piata, sa afli experienta altor parinti cu diferite tipuri de carucioare ca mai apoi sa poti lua o decizie buna atat din punct de vedere al calitatii cat si al sumei de bani cheltuite.

In urma discutiillor cu alti parinti si a documentarii pe bloguri si forumuri am ajuns la concluzia ca producatorul Baby Merc va fi cel de la care vom alege caruciorul in care urmeaza sa ne scoatem la plimbare noul membru al familiei. De ce am ales un carucior Baby Merc? Avem mai multe motive, pe care le voi prezenta mai jos:Carucior Whicker Classic 3 in 1 Baby Merc color 9 Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericiti

Siguranta copilului

Intr-un carucior marca Baby Merc, siguranta copilasului este garantata de structura stabila, centurile de siguranta, suportul pentru picioruse si de materialele de calitate folosite in crearea caruciorului perfect. Copilasul are nevoie de confort pentru a se relaxa in timpul plimbarilor afara iar folosind unul dintre aceste carucioare: https://www.ilbambino.ro/carucioare-copii/producator-baby_merc/, confortul celui mic este asigurat. Pe acelasi site am gasit o multime de alte produse pentru mamici, tatici si pitici.

O sumedenie de accesorii

In functie de nevoi sau preferinte, poti cumpara un carucior care sa aiba anumite caracteristici. Pentru diverse modele am gasit ca urmatoarele accesorii sunt incluse in pachet:Carucior Baby Merc Junior Plus 3 in 1 Light Grey Turqoise Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericiti

  • Geanta de scutece
  • Plasa de tantari
  • Folie de tantari
  • Coperta pentru picioare
  • Cos auto
  • Cos de cumparaturi
  • Portbebe
  • Suport pentru pahar

Utilitate in timp

Daca alegi un set de tipul 3 in 1 Neo Style vei avea parte nu doar de caruciorul propriu-zis. Cadrul, care este masiv si care permite  montarea in ambele sensuri ale accesoriilor, landoul si partea sport. Landoul este realizat din bumbac, are copertina cu geam, pentru aerisire si poate fi folosit si pe post de leagan. Poate fi folosit pana cand bebelusul atinge inaltimea de aproximativ 80 cm. Partea sport are protectie pentru picioare si centura de siguranta ce poate fi prinsa in 5 puncte. Scoica se foloseste pana cand cel mic ajunge la greutatea de 10 kilograme si se monteaza in masina in sensul invers directiei de mers. Centura de siguranta se prinde in 3 puncte.

Aspect unic

Carucior Baby Merc 3 in 1 Neo Style color 7Carucioarele marca Baby Merc se diferentiaza de restul carucioarelor de pe piata datorita aspectului clasic. Modele sunt inspirate din carucioarele specific englezesti si sunt perfecte pentru parintii care vor sa isi plimbe bebelusii folosind nu doar un carucior util, ci si unul cu un aspect aparte, clasic dar in acelasi timp modern, care va intoarce capete pe strada atunci cand vor iesi la plimbare cu cel mic. Voi de ce ati alege un carucior Baby Merc?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *