Bebe

De ce este Inglesina o marca promitatoare de carucioare pentru copii

carucior inglesina quad-system-3-in-1-colectia-2016-ggr-inglesina

Astazi este greu sa facem slalom printre atatea marci si modele, si ne este si mai greu sa facem asta atunci cand nu recunoastem producatorii consacrati si nu prea stim ce modele ar fi mai bune din punct de vedere calitate/pret, sau din punct de vedere al multifunctionalitatii. Inglesina este un producator de carucioare, dar si de scaune auto, patuturi, marsupii si altele, asta inseamna ca nu din intamplare fabrica aceste carucioare si nu din intamplare le face pe toate multifunctionale sau adaptate tendintelor.

 

Acest brand este unul care nu face compromisuri, ci produce carucioare premium, pe care le vinde in Romania sub o forma sau alta in modele care sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi ale parintilor care si-ar da toata averea pentru bunastarea copiilor lor.

 

Cum arata un carucior pentru copii produs de Inglesina?

 

Prima intrebare a parintilor care afla pentru prima data de Inglesina este urmatoarea: cum arata un astfel de produs? Urmeaza intrebari suplimentare, dar toate isi gasesc un scurt raspuns in lista de mai jos:

 

  • 3 in 1, format din landou, caruciorul in sine si scaun auto

Rotile au rulmenti cu bile; acest tip de carucior Inglesina are cos de bagaje, husa de iarna si de ploaie, buzunar de stocare, suport de pahar; este un carucior pentru baieti

Quad System 3 in 1 OTB Inglesina Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericiti

  • 3 in 1, editia 2016

Are un sistem brevetat Inglesina prin care manerul devine usor de manevrat chiar si cu o singura mana; caruciorul are scaun reversibil, ca bebelusul sa poata fi vazut de catre cel care il impinge sau sa se poata uita in fata

Quad System 3 in 1 colectia 2016 GGR Inglesina Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericiti

  • Carucior Espresso marca Inglesina

Este foarte solid dar si foarte grijuliu cu nou-nascutii; spatarul este reglabil in 3 pozitii

Carucior Espresso 2015 MGT Inglesina Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericiti

  • Carucior Classica

Cu landou, scaun sport si scaun auto; se numeste asa deoarece are un design rafinat, manerele sunt cromate, exista si lemn in compozitie, iar rotile sunt albe, cu spite, cu cauciuc subtire

Carucior Classica MAR Inglesina Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericiti

  • Carucior Domino Twin, marca Inglesina

Este un carucior care prezinta un cadru ce poate fi configurat cu o mare lejeritate, avand o structura modulara; este fabricat in asa fel incat doi bebelusi sa poata sta concomitent in el. Vezi aici videoclipul de prezentare.

Carucior Domino Twin Inglesina Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericiti

Un brand ce simbolizeaza calitatea, daca nu perfectiunea carucioarelor: Inglesina

 

Bineinteles, acestea de mai sus sunt doar cateva modele dintre zecile de modele de pe magazinele online de prestigiu. Ilbambino.ro a importat de la Inglesina multe asemenea modele, care prezinta interes deja pentru multi parinti care isi doresc ce este mai bun si mai sigur pentru bebelusii lor, si ce este mai frumos si mai aratos cu putinta; caruciorul de copii produs de Inglesina. Oricare ar fi acesta.

 

Sunt deosebit de multi producatori de carucioare pentru copii, si probabil ca Inglesina nu este singurul care se poate lauda cu aceste calitati. Dar daca Inglesina se regaseste pe Ilbambino.ro, este un plus, si de aceea merita toata atentia tinerilor parinti care sunt bombardati cu atatea informatii incat sunt confuzi in legatura cu alegerea pe care sa o faca. Inglesina este un indiciu. Modelul perfect de carucior se gaseste cu siguranta daca se urmeaza acest indiciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *