Social

De ce sa comanzi un tort personalizat in Bucuresti? De ce nu?!?

tort personalizat bucuresti model flori pictate-600x533

 

 

IMG_1579-2Pentru ca mai devreme sau mai tarziu, o data pe an tot trebuie sa iti serbezi ziua de nastere, m-am gandit sa iti povestesc despre o modalitate inedita de a-ti petrece ziua asa cum iti doresti, alaturi de persoanele pe care iti doresti sa le revezi, de grijile tale legate de ceea ce vor degusta invitatii ocupandu-se o firma specializata pe crearea torturilor si altor dulciuri deosebite. Daca inca nu te-am convins sa dai comanda de un tort personalizat in Bucuresti, cu siguranta cand vei termina de citit vei incepe sa te interesezi despre cofetariile din apropierea casei tale.

Tipuri inedite de torturi personalizate online

Pentru ca prin intermediul internetului putem gasi informatii despre absolut orice IMG_1398-4subiect, cu siguranta vei fii tentat sa cauti torturi personalizate online. Cofetaria online Cristine.ro ofera detaliile necesare pentru ca tu sa poti lua o decizie care sa multumeasca pe toata lumea. Pe site sunt disponibile galerii foto cu toate torturile personalizate din colectia Cristine, astfel incat sa poti vedea tortul atat din diferite unghiuri cat si sa poti observa detaliile acestuia. Va fi aproape ca in realitate. Daca ai nevoie de sfaturi legate de alegerea aromelor, cofetarii Cristine iti stau la dispozitie oricand. Este important totusi sa cunosti preferintele invitatiilor tai astfel incat toti sa fie multumiti cu tortul pe care l-ai ales.

In ceea ce priveste decoararea torturilor, cei de la Cristine sunt maiestrii! Atat tu cat si invitatii veti ramane uimiti cand veti vedea cu cata migala a fost realizate decoratiunile. Pentru cateva minute, tortul personalizat va deveni vedeta serii, invitatii vor incerca sa surprinda cadre cat mai interesante cu tortul. Iar cand vor lua prima lingurita de tort, atunci vei putea tu sa surpinzi reactiile lor de uimire. Calitatea ingredientelor folosite isi va spune cuvantul iar cei care mananca tort vor putea simti asta, nu va seamana cu nimic din ce au mai gustat pana atunci.

Nu va trebui sa te deplasezi pentru ele

IMG_1585Partea cea mai convenabila pentru o persoana care lucreaza si care nu are indeajuns timp sa rezolve tot ce si-a propus pentru o zi este probabil faptul ca torturile personalizate sunt livrate in Bucuresti chiar la adresa la care are loc evenimentul. Cristine.ro include transportul torturilor precum si a altor dulciuri comandate in lista de servicii pe care le ofera. Astfel, cu un simplu telefon vei putea pune la punct toate detaliile, astfel incat chiar si tu, ca sarbatorit, sa poti participa la petrecere ca un invitat. Pentru ca surpriza sa fie mai mare, poti astepta momentul  taierii tortului pentru a vedea cum arata in realitate tortul comandat.

Daca ai ales un tort personalizat in Bucuresti de cofetaria online Cristine, poti sta fara griji, din punct de vedere al duciurilor, petrecerea ta va fi real succes! Tu te vei putea ocupa acum de alte detalii ale petrecerii pentru ca invitatii tai sa se simta perfect!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *